Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Με άμαξα στο σχολείο για τις εκλογές του 15μελούς

 

Σκηνικό από επιθεώρηση έστησε ένας μαθητής του 2ου ΓΕΛ Βούλας, προκειμένου να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου στο Ι5μελές, στο οποίο είχε ήδη εκλεγεί και μάλιστα πρώτος σε ψήφους.

Έτσι θέλοντας να κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο στο σχολείο λίγο πριν από την εκλογή του προεδρείου ντύθηκε σαν γαμπρός και εμφανίστηκε στην πόρτα πάνω σε μια άμαξα! Ο μαθητής, που φαίνεται ότι έχει ταλέντο στην επιθεώρηση, κατέβηκε από την άμαξα και μπήκε στο σχολείο κάτω από τα επιφωνήματα θαυμασμού των συμμαθητών του. Επίσης, σαν άλλος Ανδρέας, σήκωσε τα χέρια και χαιρέτισε τα... πλήθη. Στη συνέχεια πήδηξε τα κάγκελα και περπάτησε πάνω στο κόκκινο χαλί που του είχαν στρώσει οι ενθουσιασμένοι συμμαθητές του. Δεν έγινε γνωστό εάν εκλέχθηκε τελικά πρόεδρος, όμως για τα κοινωνικά δίκτυα που κατέκλυσε το βίντεο του είναι ήδη «Ο πρόεδρος».

Ενώ πολλοί σχολίαζαν πως καλύτερα στα κοινωνικά δίκτυα να γίνονται viral τέτοια «κατορθώματα», παρά βίντεο με άγριο ξύλο και συμπλοκές ανηλίκων γύρω από τα σχολεία.

@culzito NOT LIKE US. #fyp #fy #greece #president #foru #video #art #life #mpesfypgamw #school #stitch #dueto #goviral ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral - WZ Beat
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου