Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την επιστροφή των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους

 

ipourgeio 400px

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού  και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την επιστροφή των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια έχουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2023-2024, προκειμένου να επιστρέψουν στον τόπο μόνιμης διαμονής τους. Ειδικότερα, με κοινή πρωτοβουλία των Υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ανακοινώνονται εκπτώσεις έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των ακτοπλοϊκών εταιρειών:

Προσκλήσεις για το Σχολείο Ευρωπαικής Παιδείας στο Ηράκλειο Κρήτης

 

ipourgeio 400px


Α) «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων εκπαιδευτικών των ελληνόφωνων και αγγλόφωνων τμημάτων Πρωτοβάθμιου και Δευτεροβάθμιου Κύκλου του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου για το σχολικό έτος 2024-2025»  εδώ 

Έγκριση πρακτικών και αποφάσεων διορισμού ανά κληροδότημα του γραπτού διαγωνισμού της 13ης-04-24

 

ipourgeio 400px

Έγκριση πρακτικών και αποφάσεων διορισμού ανά κληροδότημα του γραπτού διαγωνισμού της 13ης-04-24

1. Κληροδότημα Πέτρου Χρυσοχόου 

2. Κληροδότημα Αφών ΖΩΣΙΜΑ 

3. Κληροδότημα Νίκ. ΚΡΗΤΣΚΗ 

4. Κληροδότημα Π.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ 

ΔΑΚΕ Καθηγητών ΔΕ Α΄ Αχαΐας: Αποτελέσματα εκλογών για το 21ο Συνδικαλιστικό Συνέδριο της ΟΛΜΕ

 

H ΔΑΚΕ Καθηγητών ΔΕ Α΄ Αχαΐας, σε ανακοίνωση της αναφέρει:

Η ΔΑΚΕ ΔΕ Α΄ Αχαΐας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τους συναδέλφους που την τίμησαν με την ψήφο τους στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ. Η παράταξή μας εξέλεξε τρεις αντιπροσώπους για το Συνέδριο, και παρέμεινε για μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση, πρώτη δύναμη με αύξηση του ποσοστού της . 

Αναλυτικά:

Συνδιάσκεψη ειρήνης. Η ”ιστορία” αλλιώς του Αντώνη Αντωνάκου

 

Συνδιάσκεψη ειρήνης. Η ”ιστορία” αλλιώς.

Τι απέφερε η ”διάσκεψη ειρήνης” της Ελβετίας για την Ουκρανία; Καθόρισε κάποιον οδικό χάρτη για την επίλυση του προβλήματος; Τελικά ποίοι θέλουν πραγματικά να λυθεί το πρόβλημα; Ποιες είναι οι βαθύτερες αιτίες πίσω από την εισβολή της Ρωσίας; Γιατί η Ρωσία, μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, δεν επελέγει ως εταίρος της Δύσης; Γιατί οι ΗΠΑ επιδιώκουν, εδώ και δεκαετίες την ένταξη ακόμα και της Γεωργίας στο ΝΑΤΟ; Θα αποδέχονταν οι ΗΠΑ την ένταξη της Κούβας στο σύμφωνο Βαρσοβίας; Ποια προβλήματα δημιούργησε η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας; Ποίες ήταν οι βαθύτερες αιτίες για την εισβολή των ΗΠΑ στο  ΙΡΑΚ; Τι προβλήματα έλυσε στην Λιβύη -και στην ευρύτερη περιφέρεια της Μεσογείου- η ”εξουδετέρωση” του Καντάφι; Ποία ήταν η απάντηση των ”σταυροφόρων της ειρήνης και του δικαίου” στην εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο; Γιατί τα δεκάδες εκατομμύρια των Κούρδων δεν δικαιούνται το δικό τους κράτος; Όχι αναπάντητα ερωτήματα. Its the money, fool, όπως θα έλεγε και ο Κλίντον.

Πιερρακάκης: Ποσό 5,2 εκ. ευρώ για την αγορά εξοπλισμού για τη διεξαγωγή των εξετάσεων PISA

 

Απόφαση πρόθεσης χρηματοδότησης ύψους 5.208.000.€ υπέγραψε σήμερα ο  Κυριάκος Πιερρακάκης με σκοπό τον εξοπλισμό επιλεγμένων σχολικών μονάδων, για την ενίσχυση και υποστήριξη της ερευνητικής υποδομής σε θέματα διεθνών εκπαιδευτικών ερευνών στο πλαίσιο του Διεθνούς Προγράμματος PISA (Programme International Student Assessment).

ΔΥΠΑ: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

 

Ξεκινά σήμερα Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, στις 18:00, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών-νηπίων στους 27  βρεφονηπιακούς σταθμούς της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για τη σχολική χρονιά 2024-2025.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω gov.gr ΕΔΩ.

Η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Εγγραφή σε βρεφικό και παιδικό σταθμό → Εγγραφή σε βρεφονηπιακό σταθμό της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.).

Η φιλοξενία των βρεφών-νηπίων είναι δωρεάν και οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι και τις 21 Ιουλίου 2024.

Δικαιούχοι είναι ο γονέας, οι γονείς ή οι ασκούντες την επιμέλεια (ανάδοχοι, κηδεμόνες κ.λπ.) ωφελούμενων παιδιών, που:

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τη χορήγηση στεγαστικού επιδόματος σε καταρτιζόμενους των Δημοσίων Σχολών Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης

 

 ipourgeio 400px

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

 Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τη χορήγηση στεγαστικού επιδόματος σε καταρτιζόμενους των Δημοσίων Σχολών Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης 

Τα Υπουργεία Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνουν ότι από σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου, ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων χορήγησης στεγαστικού επιδόματος για καταρτιζόμενους των Δημοσίων Σχολών Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ – πρώην ΙΕΚ) για το

Υπουργείο Παιδείας και Special Olympics συνυπέγραψαν την ανανέωση του Μνημονίου Συνεργασίας

 IMG 20240620 WA0005

 

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττα Μ. Μακρή υπέγραψε την ανανέωση του Μνημονίου Συνεργασίας με τον αθλητικό, εκπαιδευτικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό Special Olympics Hellas, την Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Η κα Μακρή υποδέχτηκε, στο γραφείο της στο ΥΠΑΙΘΑ, τον Πρόεδρο των Special Olympics Hellas Πρέσβη ε.τ. Διονύσιο Κοδέλλα με τον οποίο μοιράστηκε την ικανοποίηση της ανανέωσης του Μνημονίου Συνεργασίας και την στόχευση για συμπερίληψη των ατόμων με νοητική αναπηρία και στον αθλητισμό.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

«Ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης»

 

ΘΕΜΑ: «Ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας
Εκπαίδευσης»


Για λόγους διευκόλυνσης των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που είτε είναι αποσπασμένοι, είτε μετατέθηκαν κατά το τρέχον σχολικό έτος σε άλλο ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, είτε βρίσκονται σε άδεια κύησης, λοχείας ή ανατροφής παιδιού, παρακαλούμε η ανάληψη υπηρεσίας στην οργανική τους θέση με τη λήξη του διδακτικού έτους 2023-2024 να γίνεται δεκτή με έκδοση υπεύθυνης δήλωσης μέσω της πλατφόρμας gov.gr και την αποστολή της στην οικεία Δ/νση Εκπ/σης με e-mail.

Αμοιβαίες μεταθέσεις εκπαιδευτικών

 

2018 10 08 19 25 26

Αμοιβαίες μεταθέσεις εκπαιδευτικών 

Το έγγραφο με τους πίνακες  ΕΔΩ 

Δημιουργία κωδικού ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) ΕΠΑ.Λ. για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή σε Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.) έτους 2024.

 

p400 px

Δημιουργία κωδικού ασφαλείας υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για την υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου(Μ.Δ.) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου(Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή σε Δημόσιες ΣΑΕΚ (πρώην ΙΕΚ) έτους 2024

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι οι υποψήφιοι (ΓΕΛ – ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο (ΜΔ) ή/και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο

( Π.Μ.Δ ) θα μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους από την Τετάρτη 19 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Ενημέρωση για νέα Εφαρμογή στο gov.gr που αφορά στην Παράλληλη Στήριξη- Συνεκπαίδευση που συμπληρώνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από τους /τις Προϊσταμένους/ες, Δ/ντες/τριες Σχολικών Μονάδων των δημόσιων σχολείων Γενικής Εκπ/σης της επικράτειας.

 

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για νέα Εφαρμογή στο gov.gr που αφορά στην Παράλληλη Στήριξη- Συνεκπαίδευση που συμπληρώνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από τους /τις Προϊσταμένους/ες, Δ/ντες/τριες Σχολικών Μονάδων των δημόσιων σχολείων Γενικής Εκπ/σης της επικράτειας.

Σχετ.: Η με αρ. 48877/Δ3/14-05-2024 (ΑΔΑ: ΨΒΣΕ46ΝΚΠΔ-1ΦΤ) «Εγκύκλιος προϋποθέσεων και διαδικασιών: α) για την έγκριση παράλληλης στήριξης συνεκπαίδευσης από εκπαιδευτικό, β) για την έγκριση στήριξης από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και γ) για την έγκριση στήριξης από Σχολικό Νοσηλευτή, μαθητών/τριών για το διδακτικό έτος 2024-2025.»

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ: Στεγαστικό πρόβλημα σχολείων περιοχής Μεσολογγίου.

 

Α΄ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

(Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε.) ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας εδώ και αρκετά χρόνια έχει θέσει με έμφαση στις τοπικές αυτοδιοικητικές Αρχές πρώτου και δεύτερου βαθμού το οξυμένο πρόβλημα της σχολικής στέγης.

Στην περιοχή μας λειτουργούν σχολεία χωρίς άδεια, με ακατάλληλες αίθουσες διδασκαλίας, ακόμη και σχολεία χωρίς δική τους στέγη, όπως το Καλλιτεχνικό.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ

 

ekp 810

 Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού ανακοινώνονται οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, ΣΜΕΑΕ, ΕΕΕΕΚ, σχολεία ΚΩΦΩΝ - ΤΥΦΛΩΝ και ΚΕΔΑΣΥ, για το διδακτικό έτος 2024-2025, ως ακολούθως:

Διευκρινίσεις σχετικά με την επιβολή κυρώσεων σε περίπτωση παραίτησης αναπληρωτών εκπαιδευτικών για ανακήρυξή τους ως υποψήφιων ευρωβουλευτών.


ΘΕΜΑ : Διευκρινίσεις σχετικά με την επιβολή κυρώσεων σε περίπτωση παραίτησης αναπληρωτών εκπαιδευτικών για ανακήρυξή τους ως υποψήφιων ευρωβουλευτών.
Σχετ.: Η αριθμ. 93955/ΓΔ5/28-08-2023 (ΑΔΑ:9Β6Χ46ΝΚΠΔ-ΘΩΖ) διευκρινιστική εγκύκλιος με θέμα «Διευκρινίσεις επί των προσκλήσεων υποψήφιων εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ για υποβολή αίτησης-δήλωσης προτίμησης περιοχών για πρόσληψη ως προσωρινών αναπληρωτών ή/και ωρομισθίων το σχολικό έτος 2023-2024.»
Με την ανωτέρω σχετική εγκύκλιο είχε καταστεί σαφές, κατά το κρίσιμο διάστημα υποβολής των αιτήσεων αναπληρωτών σχολικού έτους 2023-2024, ότι «οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί μπορούν να προβαίνουν στην απρόσκοπτη άσκηση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι, χωρίς να τυγχάνουν εφαρμογής οι διατάξεις της παρ. 5Α του άρθρου 63 του ν. 4589/2019».

Πανελλήνιες 2024: Οι 99 σχολές με 5ετή φοίτηση που δίνουν απευθείας μεταπτυχιακό

 

Ποια είναι όμως τα Πανεπιστήμια που προσφέρουν πενταετή προγράμματα σπουδών που οδηγούν στην απόκτηση πτυχίου ισάξιο με μεταπτυχιακό; Τα 99 Τμήματα των ελληνικών ΑΕΙ που χορηγούν τίτλο σπουδών αντίστοιχου επιπέδου με μεταπτυχιακό. Τα 99 αυτά τμήματα ΑΕΙ οδηγούν στην απονομή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated masterεπιπέδου 7 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων.

Έρευνα PISA (ΟΟΣΑ) - Στην ομάδα με τις χαμηλότερες επιδόσεις στη δημιουργική σκέψη οι Έλληνες μαθητές

 

Με οδηγό τη σημερινή ανακοίνωση από τον ΟΟΣΑ των αποτελεσμάτων για τις επιδόσεις των μαθητών, που συμμετείχαν στην έρευνα του Διεθνούς Προγράμματος PISA για το 2022 (Programme for International Student Assessment – PISA 2022) για το πρόσθετο και καινοτόμο πεδίο «Δημιουργική Σκέψη» (innovative domain “Creative Thinking”), το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, δρομολογούν μία ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων, που στοχεύουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της δημιουργικής σκέψης των μαθητών.

Στο διεθνή διαγωνισμό PISA, όχι μόνο στις επιδόσεις αλλά και στη δημιουργική σκέψη των μαθητών, η Ελλάδα κατατάσσεται στις χώρες με τις χαμηλότερες επιδόσεις μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ: 38η ανάμεσα στις 64 χώρες. Τα ελληνόπουλα παράγουν πρωτότυπες ιδέες μεν, υστερούν όμως στην επίλυση επιστημονικών προβλημάτων.

Προσλήψεις για 15.527 καθαρίστριες σε σχολεία – Πότε αναμένονται – Ποιά τα κριτήρια

 

Το υπουργείο Εσωτερικών αναμένεται να δώσει έγκριση το επόμενο διάστημα για την πρόσληψη δεκαπέντε χιλιάδων πεντακοσίων είκοσι επτά (15.527) ατόμων σε θέσεις προσωπικού καθαριότητας,

με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής ή/πλήρους απασχόλησης, διάρκειας ίσης με το διδακτικό έτος 2024-2025, σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (συμπεριλαμβάνονται και τα μειονοτικά σχολεία), αρμοδιότητα των οποίων έχουν οι οικείοι δήμοι. Οι συγκεκριμένες προσλήψεις θα αρχίσουν να εκδίδονται σταδιακά από τους δήμους και θα έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του καλοκαιριού.

Κριτήρια

ΔΑΚΕ Λασιθίου: Απάντηση στις «ανυπόστατες και κακοήθεις» κατηγορίες για το ΔΣ της ΕΛΜΕ


Η ΔΑΚΕ Λασιθίου απαντώντας στην ανακοίνωση των ΕΛΑ και ΑΣΕ, αλλά και  αυτή της ΟΛΜΕ, δηλώνει ότι οι προθέσεις της δεν έχουν καμία σχέση με αυτά  που αναφέρονται και στις δύο ανακοινώσεις!  

Φυσικά και δεν είναι ο στόχος και σκοπός μας ο αποκλεισμός των  αναπληρωτών συναδέλφων, το αμέριστο ενδιαφέρον για τους οποίους έχουμε  έμπρακτα δείξει κατά το διάστημα των προηγούμενων δύο ετών, κατά το  οποίο βρισκόμασταν πάλι στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου, έχοντας εξασφαλίσει  για εκείνους εκπτώσεις για τις μετακινήσεις τους στα εισιτήρια των ΚΤΕΛ, τη  δωρεάν σίτιση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών και των συναδέλφων  αναπληρωτών στη λέσχη αξιωματικών της Σητείας, έχοντας προσπαθήσει για  τη σίτιση με χαμηλό αντίτιμο στο Παράρτημα του ΕΛΜΕΠΑ στα Λακώνια,  χωρίς όμως αποτέλεσμα αλλά και έχοντας δείξει τη στήριξή μας σε  οποιοδήποτε αίτημα μάς κατέθεσαν!  

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΑΚΕ Δ.Ε. ΚΙΛΚΙΣ: Εκλογές για το 21ο Συνέδριο

   ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΓΙΑ ΤΟ 21Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

 

Βεζιρτζόγλου Μαρίνα (Γυμνάσιο Πολυκάστρου)

Γεωργούσης  Ιωάννης (2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς)

Καιτελίδου  Θεοδώρα (30 Γυμνάσιο Κιλκις)

Κατσαρώνας Σταύρος(3ου Γυμνασίου)

Κεραμάρη Ευστρατία(Ερση)  (2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς)

Κουκαρούδης Γεώργιος(ΓΕΛ Ν.Αγιονερίου)

Λιναρδάκης    Ιωάννης (Δ/ντης 3ου Γυμνασίου)

Μεσίγκου  Σοφία (2οΠειραματικό Λύκειο Κιλκίς)

Παπακωνσταντίνου Στυλιανή   (2οΠειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς)

Σαλαβασίδης Πέτρος (1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς)

Ταμουτσίδης Αλέξανδρος (Δ/ντης 2οΠειρ Γυμνάσιο Κιλκίς)

Χρυσομαλλίδης Δανιήλ (1ΕΠΑΛ Κιλκίς)

 

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Ποιες σχολές θα πέσουν πάνω από 400 μόρια

 

Με βάση τις εκτιμήσεις βαθμολογητών και μικρό αριθμό βαθμολογικών στοιχείων όλα δείχνουν ότι φέτος θα έχουμε πτώση των βάσεων εισαγωγής τουλάχιστον στα 3 από τα τέσσερα επιστημονικά πεδία. Να θυμίσουμε ότι πέρσι κατεγράφη άνοδος και στα τέσσερα επιστημονικά πεδία, με τις δημοφιλείς σχολές (Ιατρική, Μηχανικών Η/Υ, Νομική) να επιστρέφουν σε υψηλά προηγούμενων ετών, όπως πχ η Ιατρική που έπιασε τα 19.000 μόρια.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι φέτος οι περιζήτητες σχολές του 2ου και του 3ου Επιστημονικού Πεδίου, βεβαίως, θα διατηρήσουν τις βάσεις τους και φέτος σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα έχουν ορατή πτώση σε σχέση με πέρσι.

Άνοιξε η πλατφόρμα για ενημέρωση μέσω SMS σχετικά με τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 

ipourgeio 400px


Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού
και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Τα Υπουργεία Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνουν ότι από σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου, είναι ξανά διαθέσιμη η πλατφόρμα smsresults.minedu.gov.gr. Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία, όλοι οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου. Με τον τρόπο αυτό, θα ενημερωθούν και με γραπτό μήνυμα (SMS) για:

Πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών για τον δευτεροβάθμιο κύκλο των Ευρωπαϊκών Σχολείων, μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων

 

4 bru

Πίνακες  κατάταξης εκπαιδευτικών  για τον δευτεροβάθμιο κύκλο των Ευρωπαϊκών Σχολείων,  μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων

Το σχετικό έγγραφο ΕΔΩ 

1) EL Pedagogical Counsellor στο Ε.Σ. Βρυξέλλες ΙΙΙ εδώ 
2) EN & FR Pedagogical Counsellor στο Ε.Σ. Βρυξέλλες ΙΙΙ εδώ 
3) EN & FR Pedagogical Counsellor στο Ε.Σ. Βρυξέλλες Ι εδώ 
4) EN & FR Pedagogical Advisor στο Ε.Σ. Λουξεμβούργο Ι εδώ 
5) EN ΠΕ03 Μαθηματικών στο Ε.Σ. Λουξεμβούργο Ι εδώ 
6) EN ΠΕ04.02 Χημικών/ΠΕ85 Χημικών Μηχανικών στο Ε.Σ. Φρανκφούρτης εδώ 
7) EN ΠΕ86 Πληροφορικής στο Ε.Σ. Βρυξέλλες ΙΙ  εδώ 

Αποχαιρετιστήρια βραδιά της ΔΑΚΕ καθηγητών ν. Λάρισας

 

Αποχαιρετιστήρια βραδιά της ΔΑΚΕ καθηγητών ν. Λάρισας

 

  Άλλο ένα σχολικό έτος ολοκληρώνεται για την εκπαιδευτική κοινότητα του νομού Λάρισας με όμορφες στιγμές αλλά και με δυσκολίες. Η ΔΑΚΕ καθηγητών κατέγραψε-για μία ακόμη φορά-μεγάλες συνδικαλιστικές νίκες με συντριπτικά ποσοστά (εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ μας καθώς και για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 21ο συνέδριο της ΟΛΜΕ).

ΔΥΠΑ - ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ Έναρξη αιτήσεων για 50 Επαγγελματικές Σχολές - 37 ειδικότητες

ΞΕΚΙΝΟΥΝ σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου, , στις 1 7:00, οι ηλεκτρονικές υποβολές αιτήσεων για όσους επιθυμούν να εισαχθούν στις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ. Η φοίτηση αφορά το σχολικό έτος 2024-25 και επικεντρώνεται σε 37 ειδικότητες, που θεωρείται ότι έχουν υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι είναι 1 5-29 ετών (γεννήθηκαν τα έτη 1995-2009) και είναι κάτοχοι τουλάχιστον Απολυτηρίου Γυμνασίου. Η αμοιβή των μαθητών ανέρχεται σε 118,64 ευρώ ή 148,30 ευρώ την εβδομάδα (για 4 ή 5 ημέρες μαθητείας αντίστοιχα) για 2 έτη. Επίσης, οι δικαιούχοι λαμβάνουν επίδομα στέγασης που ανέρχεται στα 240 ευρώ μηνιαίως, καθώς και σίτισης που ανέρχεται στα 9 ευρώ ημερησίως, με διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια.

Βάσεις 2024: Τι αλλάζει πλέον με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Η ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια φέρνει αλλαγές και νέου τύπου πανελλήνιες εξετάσεις.

Η ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια φέρνει αλλαγές και νέου τύπου πανελλήνιες εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την είσοδο στα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα «επιστρατευτεί» το εθνικό απολυτήριο.

Οι αλλαγές θα είναι ριζικές και καθοριστικό ρόλο θα παίξει το εθνικό απολυτήριο για την είσοδο στα ιδιωτικά ΑΕΙ.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Πέντε μέλη του ΠΥΣΔΕ Πειραιά καταδικάστηκαν για παράβαση καθήκοντος

 

Στις 14 Ιουνίου 2024, το Πρωτοδικείο Πειραιά έκρινε ένοχα πέντε μέλη του ΠΥΣΔΕ Πειραιά για παράβαση καθήκοντος, στις κρίσεις Διευθυντών σχολείων του έτους 2017. Το δικαστήριο επέβαλε σε κάθε ένα από τα μέλη ποινή φυλάκισης 9 μηνών με 3ετή αναστολή.

Η δίκη, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2023 και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2024, διήρκεσε 8 μήνες και περιλάμβανε 22 συνεδριάσεις. Κατά τη διάρκεια της δίκης, εξετάστηκαν περίπου 25 μάρτυρες.

Πανελλήνιες 2024: Έξυπνες επιλογές για το μηχανογραφικό με χαμηλά μόρια

 

Χρήσιμος οδηγός «έξυπνων» επιλογών σχολών και τμημάτων

Μπορεί όταν μιλάμε για Πανελλαδικές να αναφερόμαστε κυρίως στις περιζήτητες Ιατρικές, Νομικές ή Πολυτεχνικές Σχολές που βρίσκονται κάθε χρόνο στην κορυφή των προτιμήσεων και κατά συνέπεια και των βάσεων εισαγωγής, ωστόσο οι υποψήφιοι καλό είναι να γνωρίζουν ότι υπάρχουν «έξυπνες» επιλογές σχολών και τμημάτων με τεράστιο ενδιαφέρον για την αγορά εργασίας, τις οποίες μπορούν να κατακτήσουν και με χαμηλότερες βαθμολογίες σε σχέση με τις σχολές που απαιτούν πολύ υψηλή βαθμολογία.

ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε. Λακωνίας: Υποψήφιοι αντιπρόσωποι ΔΑΚΕ για 21ο Συνέδριο ΟΛΜΕ - Οι θέσεις της ΔΑΚΕ

 

Την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 ψηφίζουμε για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ. Οι αντιπρόσωποι θα αναδείξουν το νέο Προεδρείο της ΟΛΜΕ. 
Την Πέμπτη, 20 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα.
Η ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε. Λακωνίας πάντα με αίσθημα ευθύνης και δικαιοσύνης, πάντα κοντά σε κάθε συνάδελφο ζητά τη στήριξή σας, για να ακουστεί η φωνή μας και πέρα από τα στενά πλαίσια του νομού μας, για να ακουστούν τα δίκαια αιτήματά μας και τα προβλήματα του κλάδου μας.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Πανελλήνιες 2024: Οι πρώτες εκτιμήσεις για βαθμολογίες και βάσεις

 

Πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες:

  • Αναμένεται να ανακοινωθούν προς τα τέλη Ιουνίου, πιθανότατα την Παρασκευή 28 Ιουνίου ή τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου (Δευτέρα 1η Ιουλίου ή Τρίτη 2η Ιουλίου).
  • Μαζί με τις βαθμολογίες, θα ανακοινωθεί και ο αριθμός των υποψηφίων που συμμετείχαν στις εξετάσεις.
  • Οι βαθμολογίες για τα ειδικά μαθήματα θα ανακοινωθούν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Πού μπορείτε να βρείτε τις βαθμολογίες:

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΧΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΜΕ: Αντίστροφη μέτρηση για το Συνέδριο της ΟΛΜΕ

 

Αντίστροφη μέτρηση για το Συνέδριο της ΟΛΜΕ

 

  Οι εκλογές των ΕΛΜΕ για το 21ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας ολοκληρώνονται την άλλη εβδομάδα. Την Τρίτη 18 Ιουνίου στην Άρτα , την Τετάρτη 19 στο Κιλκίς και την Πέμπτη 20 στην Α΄Αχαΐας,τη Λακωνία και τη Χίο. Οι εκλογές που ξεκίνησαν από τον Απρίλιο ανέδειξαν για τέταρτη συνεχόμενη φορά τη ΔΑΚΕ πρώτη δύναμη με σημαντική διαφορά από την δεύτερη παράταξη. Εάν δεν υπήρχαν ορισμένες ατυχίες, αποτυχίες και οριακά αποτελέσματα η Παράταξή μας θα κατακτούσε την τέταρτη έδρα στο ΔΣ. Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο στόχος δεν επετεύχθη. Από το Σεπτέμβριο οφείλουμε να ξεκινήσουμε την προσπάθεια για το επόμενο Συνέδριο με διπλό στόχο, την πρώτη θέση εκ νέου και την πολυπόθητη τέταρτη έδρα. Το οφείλουμε στην  ιστορία μας και τους διαχρονικούς αγώνες των στελεχών μας, καθώς και στη στήριξη δεκάδων χιλιάδων συναδέλφων.

Καλλιτεχνικά Σχολεία: Αλλαγές στις αναθέσεις μαθημάτων καλλιτεχνικής παιδείας

 

Καλλιτεχνικά Σχολεία: Αλλαγές στις αναθέσεις μαθημάτων καλλιτεχνικής παιδείας

ΤΟ ΦΕΚ ΕΔΩ

ΔΑΚΕ Καθηγητών Ζακύνθου: Απάντηση στην πρόσφατη δημοσίευση της Α.Σ.Ε (13/6/24)

 

ΔΑΚΕ Καθηγητών Ζακύνθου

Απάντηση στην πρόσφατη δημοσίευση της Α.Σ.Ε (13/6/24)

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών Ζακύνθου, πιστή στα δημοκρατικά της ιδεώδη, είναι αντίθετη στην «στοχοποίηση» οποιουδήποτε συναδέλφου για λόγους μικροκομματικής σκοπιμότητας. Τακτικές και μεθοδεύσεις «φακελώματος» και «πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων» μας βρίσκουν αντίθετους. Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι η ΑΣΕ (Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών) επιμένει, ακόμα και στη νεότερη δημοσίευσή της, να αδιαφορεί για την αήθη προσωπική επίθεση και το «φακέλωμα» του Διευθυντή ΔΕ Ζακύνθου, από κομματικό φορέα του ΚΚΕ. Είναι εμφανές, ότι η εν λόγω μεθόδευση, κατά την οποία τα «λαγωνικά» του κόμματος ψάχνουν το παρελθόν των «πολιτικών τους αντιφρονούντων», είναι αποδεκτή από την ΑΣΕ, ως ένας τρόπος ηθικής εξόντωσής τους. Παλαιότερα είχε δεχθεί προσωπική επίθεση, και «στοχοποιήθηκε» από κομματικό φορέα του ΚΚΕ,  Διευθυντής Σχολικής Μονάδας στο Νομό Ζακύνθου, ότι δήθεν «παρεμπόδισε» κατάληψη από μαθητές του σχολείου του.

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Σχολικές Επιτροπές: Ρυθμίσεις για την πάγια προκαταβολή στους/στις διευθυντές/τριες σχολικών μονάδων.

 

 Ρυθμίσεις για την πάγια προκαταβολή στους/στις  διευθυντές/τριες σχολικών μονάδων.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις

α) Της παρ. 2 του άρθρου 52 του ν. 5056/2023 «Αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, κατάργηση νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου δήμων, παρακολούθηση επιδόσεων τοπικής αυτοδιοίκησης οικονομική και διοικητική διαχείριση οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, ευζωία των ζώων συντροφιάς, κατασκευή και αναβάθμιση λειτουργούντων χερσαίων συνοριακών σταθμών και λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών» (Α’ 163),

β) των παρ. 1 έως και 4 του άρθρου 28 του ν. 5056/2023 (Α’ 163),

Μη ληφθείσα άδεια αναπληρωτή: Τι ισχύει με την αποζημίωση και πώς υπολογίζεται

 

Επίδομα μη ληφθείσας αδείας αναπληρωτών

Εάν ο αναπληρωτής δεν έχει πάρει την κανονική άδεια που του οφείλεται και λήξει η σύμβαση εργασίας με οποιονδήποτε τρόπο (απόλυση, παραίτηση, λήξη σύμβασης ορισμένου χρόνου), τότε δικαιούται να λάβει 2 ημερομίσθια για κάθε μήνα απασχόλησης.

Το τελικό ποσό εξαρτάται:

α) Από το μισθολογικό κλιμάκιο ενός εκάστου.

β) Από το σύνολο των μηνών εργασίας και

Ζ. Μακρή: Το νομοθετικό πλαίσιο μεταθέσεων ειδικών κατηγοριών εκπαιδευτικών

 

Το νομοθετικό πλαίσιο των ειδικών κατηγοριών μετάθεσης των εκπαιδευτικών παρέθεσε στη Βουλή η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κα Ζέττα Μακρή.

Γραπτή απάντηση της Υφυπουργού Παιδείας σε ερώτηση της Ελληνικής Λύσης σχετικά με την ανάγκη για αναμόρφωση και επικαιροποίηση του Π.Δ. 50/1996 σχετικά με τις Ειδικές κατηγορίες μετάθεσης των εκπαιδευτικών.

Ακολουθεί η παράθεση στοιχείων από την Υφυπουργό κα Ζ. Μακρή

Κριτήρια μοριοδότησης Μεταθέσεων εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας

Ειδικότητες παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή καταρτιζόμενων στις Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ..

 

 Ειδικότητες παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή καταρτιζόμενων στις Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ..

ΤΟ ΦΕΚ ΕΔΩ

Αριθμός Υποψηφίων Περιφερειακών Εποπτών ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης

 

 

Συνολικά, 101 εκπαιδευτικοί διεκδικούν 13 θέσεις Περιφερειακών Εποπτών, καθεμία σε ισάριθμη Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Ανάλυση ανά Περιφέρεια:

Ενημέρωση σχετικά με την προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών, των Σχολών Αξιωματικών και των Σχολών Αστυφυλάκων ακαδ. έτους 2024-2025

 

ipourgeio 400px

 Ενημέρωση σχετικά με την προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών,  των Σχολών Αξιωματικών και των Σχολών Αστυφυλάκων ακαδ. έτους 2024-2025

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι προθεσμίες υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών,  των Σχολών Αξιωματικών και των Σχολών Αστυφυλάκων.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Πανελλήνιες 2024: Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες:

  • Η βαθμολόγηση των γραπτών των υποψηφίων Πανελληνίων 2024 βρίσκεται σε εξέλιξη και όλα κινούνται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου Παιδείας.
  • Τα αποτελέσματα αναμένονται να ανακοινωθούν στα τέλη Ιουνίου ή στις αρχές Ιουλίου.
  • Δύο πιθανές ημερομηνίες για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είναι η Παρασκευή 28 Ιουνίου και η Δευτέρα 1η Ιουλίου.

Πανελλήνιες 2024: Πού θα δουν τα αποτελέσματα με τις βαθμολογίες οι υποψήφιοι

 

Οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2024 μπορούν να λάβουν τους βαθμούς τους με τους ακόλουθους τρόπους:

1. SMS:

  • Θα λάβετε SMS με τους βαθμούς σας στο κινητό τηλέφωνο που δηλώσατε στην αίτησή σας.

2. Λύκειο:

Πανελλήνιες 2024: Το πρόγραμμα εξετάσεων των ειδικών και μουσικών μαθημάτων ΓΕΛ & ΕΠΑΛ


Φινάλε για τις Πανελλήνιες 2024 για τα ΓΕΛ με τους υποψηφίους να περιμένουν την ανακοίνωση για τα αποτελέσματα.

Οι Πανελλήνιες 2024 ολοκληρώθηκαν για τους μαθητές των ΓΕΛ, την Δευτέρα θα συμβεί το ίδιο και για τα ΕΠΑΛ, με το βλέμμα όλων να είναι στα αποτελέσματα και την ανακοίνωσή τους. Σκυτάλη μετά τη λήξη των εξετάσεων στα ΕΠΑΛ δίνεται στους υποψηφίους που εξετάζονται σε Ειδικά και Μουσικά Μαθήματα καθώς και Αγωνίσματα για την εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ. 

Αποτέλεσμα λήψης Απολυτηρίου και Πτυχίου για τους μαθητές της Ημερησίων και Εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων, καθώς και αποτέλεσμα λήψης Πτυχίου για τους απόφοιτους που υπέβαλαν

 
ΘΕΜΑ: Αποτέλεσμα λήψης Απολυτηρίου και Πτυχίου για τους μαθητές της Ημερησίων και Εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων, καθώς και αποτέλεσμα λήψης Πτυχίου για τους απόφοιτους που υπέβαλαν
 Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του σχολικού έτους 2023-2024.
Προκειμένου να ενημερωθεί η Βάση δεδομένων της Υπηρεσίας μας (στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2024) για τους μαθητές των Ημερησίων και Εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων με το αποτέλεσμα της λήψης ή όχι του Απολυτηρίου, παρακαλούμε να ολοκληρώσετε στο πληροφοριακό σύστημα myschool τις εξής διαδικασίες:

Παράταση απόσπασης εκπαιδευτικών στην Τουρκία

 

Δείτε τις αποφάσεις με τα ονόματα

Παράταση απόσπασης εκπαιδευτικών στην Τουρκία, πέραν της εξαετίας, για το σχολικό έτος 2024-2025 χωρίς επιμίσθιο ύστερα από αίτησή τους εδώ.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

ΕΚΔΟΣΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΓΕ/2023

 

ΕΚΔΟΣΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΓΕ/2023

Σήμερα εκδόθηκαν οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης και απορριπτέων της Προκήρυξης 1ΓΕ/2023 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 5/20.2.2023/τ. ΑΣΕΠ) για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, υποψηφίων εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70 και ΠΕ73, πρωτοβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης και κλάδου ΠΕ79 (ειδικότητες ΠΕ79.01 και ΠΕ79.02) πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, κατά κλάδο και ειδικότητα καθώς και ανά μουσική ειδίκευση, κατηγορίας Π.Ε.

Οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης αποστέλλονται στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

 1ΓΕ-2023 ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

 

Μηχανογραφικό δελτίο: Πώς θα αποφύγετε λάθη και παγίδες για την συμπλήρωσή του

 

Στην πιο κρίσιμη φάση, εκείνη της συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού τους Δελτίου, βρίσκονται οι υποψήφιοι για τα τμήματα ανώτατης εκπαίδευσης της χώρας που έχουν μπροστά τους μια διαδικασία που μοιάζει με …λαβύρινθο.

Τα δεδομένα φέτος έχουν εκ νέου αλλάξει και το κυριότερο, τα βαθμολογικά «εισιτήρια» ανά τμήμα της ανώτατης εκπαίδευσης της χώρας υπολογίζονται διαφορετικά, καθώς ισχύουν διαφορετικοί συντελεστές των μαθημάτων βαρύτητας για τα προγράμματα τους.

Αποζημίωσης απασχολουμένων στις Πανελλαδικές

 

Αποζημίωσης απασχολουμένων στις Πανελλαδικές

ΤΟ ΦΕΚ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΚΠAΙΔΕΥΣΗΣ


rsz 1macbook 1526449 960 720

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΚΠAΙΔΕΥΣΗΣ

Η πρόσκληση ΕΔΩ

Ο προγραμματισμός συνεντεύξεων ΕΔΩ 

Ανάθεση καθηκόντων ως Ομοσπονδιακών Προπονητών ή Τεχνικών Συμβούλων σε εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2024-2025

 

ipourgeio 400px

Ανάθεση καθηκόντων ως Ομοσπονδιακών Προπονητών ή Τεχνικών Συμβούλων σε εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2024-2025

To σχετικό έγγραφο ΕΔΩ