Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Εκπαιδευτικός σε κατάσταση εγκυμοσύνης χτυπήθηκε από μαθητή

 2018 10 08 19 06 12

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Εκπαιδευτικός σε κατάσταση εγκυμοσύνης χτυπήθηκε από μαθητή της την ώρα του μαθήματος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες των «Ρ.Ν.», το περιστατικό σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε γυμνάσιο της πόλης του Ρεθύμνου με τον μαθητή να χτυπά την καθηγήτριά του στην κοιλιακή χώρα την ώρα της παράδοσης του μαθήματος.

Η καθηγήτρια όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι καλά στην υγεία της, ενώ για το περιστατικό που σημειώθηκε εντός της σχολικής αίθουσας ενημερώθηκε άμεσα η Διεύθυνση του σχολείου και στη συνέχεια ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για το περιστατικό όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες παιδαγωγικού χαρακτήρα διαδικασίες και επιβλήθηκε αυστηρή τιμωρία στον μαθητή.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προϊστάμενο της Β/βάθμιας Μανούσο Μαραγκάκη, επιβεβαίωσε το περιστατικό και αρκέστηκε να μας δηλώσει ότι: «Για το περιστατικό έχουν ακολουθηθεί όλα τα προβλεπόμενα παιδαγωγικά μέτρα για την αντιμετώπιση του μαθητή και τη βελτίωση του παιδαγωγικού κλίματος στο σχολείο μεταξύ των παιδιών και της εκπαιδευτικού. Γίνεται προσπάθεια με όλους να επιστρέψει η καθημερινότητα των παιδιών σε ένα καλύτερο παιδαγωγικό κλίμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου