Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Κλειστά σχολεία: Ποια δε θα λειτουργήσουν την Τρίτη 30/1 λόγω της κακοκαιρίας Avgi


 Αττική

Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη 30 Ιανουαρίου τα σχολεία σε οκτώ δήμους της Αττικής – όπως αποφασίστηκε στη διάρκεια σύσκεψης των εμπλεκόμενων φορέων υπό τον αρμόδιο Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

Δήμους Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού, Πεντέλης και Παλλήνης (μόνο στην περιοχή της Ανθούσας.

Η απόφαση στοχεύει στην προστασία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικού προσωπικού από ενδεχόμενους κινδύνους μετακίνησης – από και προς τις σχολικές μονάδες – ενώ γίνεται συνεχής επανεκτίμηση των δεδομένων για τις επόμενες ώρες και ημέρες.

Εύβοια

Με απόφαση του Δημάρχου τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Αννας, θα παραμείνουν κλειστά έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την μεταφορά μαθητών, δασκάλων, καθηγητών κλπ.

Δήμος Βορείας Κυνουρίας

Ο Δήμος Βορείας Κυνουρίας ενημερώνει πως αύριο Τρίτη 30 Ιανουαρίου θα παραμείνει κλειστό το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Πέτρου, λόγω της προβλεπόμενης χιονόπτωσης και της επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή μαθητών και εκπαιδευτικού στους σχολικούς χώρους και με δεδομένη την αναγκαιότητα του συνεχούς εξαερισμού των σχολικών αιθουσών.

Δήμος Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, λόγω των καιρικών συνθηκών (παγετού, χαμηλών θερμοκρασιών) που επικρατούν, αύριο Τρίτη 30 Ιανουαρίου, η προσέλευση των μαθητών σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας, θα γίνει στις 10:00 π.μ.

Τηλεκπαίδευση

Σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων λόγω καιρικών συνθηκών, μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου