Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Η θητεία των Υποδιευθυντών Π.ΕΠΑ.Λ

 

Στην υπό στοιχεία Κ3/118586/23.10.2023 απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (Β’ 6133/2023) στη σελίδα 68598/Α’ στήλη, στο σημείο 7. α) διορθώνεται το εσφαλμένο εκ παραδρομής από:

«7. α) Η θητεία των Υποδιευθυντών Π.ΕΠΑ.Λ. διαρκεί τέσσερα (4) έτη και λήγει την 31η Ιουλίου του τέταρτου έτους που ακολουθεί την επιλογή τους. Ο ορισμός και η τοποθέτηση στις κενούμενες θέσεις γίνεται για το υπόλοιπο της θητείας αυτής. Οι τοποθετούμενοι σε κενές ή κενούμενες θέσεις εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους και μετά τη λήξη της θητείας τους μέχρι την ανάληψη της υπηρεσίας των νέων Υποδιευθυντών Π.ΕΠΑ.Λ» και διαμορφώνεται ως εξής:

«7. α) Η θητεία των Υποδιευθυντών Π.ΕΠΑ.Λ. διαρκεί τέσσερα (4) έτη και λήγει την 31η Ιουλίου του τέταρτου έτους που ακολουθεί την επιλογή τους. Ο ορισμός και η τοποθέτηση στις κενούμενες θέσεις γίνεται για το υπόλοιπο της θητείας αυτής. Οι τοποθετούμενοι σε κενές ή κενούμενες θέσεις εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους και μετά τη λήξη της θητείας τους μέχρι την ανάληψη της υπηρεσίας των νέων Υποδιευθυντών Π.ΕΠΑ.Λ. Η τοποθέτηση των Υποδιευθυντών Π.ΕΠΑ.Λ. πραγματοποιείται με απόφαση του Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.». (Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου