Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Λήγει η προθεσμία αιτήσεων για το διορισμό 400 εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής

 2018 10 03 18 05 04

Λήγει η προθεσμία των αιτήσεων συμμετοχής στις δύο προσκλήσεις του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, για τον μόνιμο διορισμό 400 εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής καθώς και σε κενές οργανικές θέσεις στα Σχολικά Δίκτυα Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (ΣΔΕΥ) των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ).

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους μέσω το Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.), έως και σήμερα, Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023.

Το υπουργείο ΥΠΑΙΘΑ έχει δημοσιεύσει δύο διαφορετικές προσκλήσεις για τον διορισμό των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, ως εξής:

  1. Στην πρώτη πρόσκληση του υπουργείου Παιδείας, καλούνται οι εκπαιδευτικοί, που είναι εγγεγραμμένοι στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης Β΄ της προκήρυξης 3ΕΑ/2022 και 4ΕΑ/2022 και προκηρύξεων του ΑΣΕΠ, να υποβάλουν αίτηση-δήλωση προτιμήσεων περιοχών για μόνιμο διορισμό.
  2. Στην δεύτερη πρόσκληση του υπουργείου Παιδείας, καλούνται τα υποψήφια μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), που είναι εγγεγραμμένα στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 2ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ να υποβάλουν αίτηση-δήλωση προτιμήσεων για μόνιμο διορισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου