Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Τμήματα Εκμάθησης Γραφής & Ανάγνωσης Braille - Θεσσαλονίκη (Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2022)

 

Έναρξη Τμημάτων Εκμάθησης Γραφής και Ανάγνωσης Braille.

Ανακοινώνουμε την έναρξη τμημάτων γραφής και ανάγνωσης Braille. Τα τμήματα θα ξεκινήσουν την εβδομάδα 3 με 9 Οκτωβρίου 2022, θα διαρκέσουν περίπου 3 μήνες και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα. Το κόστος των μαθημάτων ανέρχεται στο ποσό των 260 ευρώ. Μετά την λήξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις πιστοποίησης από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών.

Διευκρινίζουμε ότι η ένταξη στα τμήματα είναι έως συμπλήρωσης των θέσεων και τηρείται χρονική προτεραιότητα λήψης της επισυναπτόμενης αίτησης και των δικαιολογητικών στο mail μας. Κατά την διεξαγωγή των μαθημάτων τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Η διαδικασία εγγραφής θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1

Κατεβάζετε στον υπολογιστή σας την αίτηση συμμετοχής και τις οδηγίες τις οποίες θα χρειαστείτε στη συνέχεια για την πληρωμή των διδάκτρων.

(Τα αρχεία βρίσκονται στο κάτω μέρος της ανακοίνωσης)

Βήμα 2

Συμπληρώνετε και υπογράφετε την αίτηση και το διάστημα από Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 έως την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 στέλνετε τη συμπληρωμένη αίτηση μαζί με τις δύο όψεις της αστυνομικής σας ταυτότητας και το εκκαθαριστικό εφορίας ή βεβαίωση απόδοσης Α.Φ.Μ. ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΑ στο e-mail: pst8pekm@gmail.com. Προσοχή!! Ελλείποντα δικαιολογητικά ή μη υπογεγραμμένη αίτηση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Οι εκπαιδευόμενοι με οποιαδήποτε αναπηρία 67% και άνω, καθώς και οι συγγενείς πρώτου βαθμού τυφλού ατόμου ΔΕΝ καταβάλλουν δίδακτρα. Επίσης οι εκπαιδευόμενοι με οποιαδήποτε αναπηρία 50% έως 66%, καθώς και οι συγγενείς πρώτου βαθμού ατόμου με αναπηρία όρασης 50% έως 66% έχουν έκπτωση 50% στα δίδακτρα, δηλαδή πληρώνουν 130 ευρώ. Απαραίτητη σε όλες τις περιπτώσεις η προσκόμιση πιστοποιητικού αναπηρίας ΚΕ.Π.Α. ή Α.Σ.Υ.Ε. ή Απόφασης Υγειονομικής Επιτροπής σε ισχύ που να αποδεικνύει την αναπηρία.

Βήμα 3

Μετά την υποβολή των δικαιολογητικών θα επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικά για επιλέξετε τμήμα σε μέρες και ώρες που σας βολεύουν.

Βήμα 4

Τέλος, το διάστημα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 έως την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 θα πρέπει να καταβάλετε τα δίδακτρα στον τραπεζικό λογαριασμό όπως περιγράφουν οι οδηγίες συμμετοχής.

Τονίζουμε ότι τα δίδακτρα πρέπει να καταβληθούν αποκλειστικά στην προαναφερόμενη χρονική προθεσμία και ΟΧΙ πριν την έναρξη ή την λήξη αυτής.

Πληροφορίες: τηλ. 2310 250111, εσωτερικό 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου