Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Έλεγχος στοιχείων των αιτήσεων-δηλώσεων των υποψηφίων ΓΕΛ – ΕΠΑΛ που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του σχολικού έτους 2021-2022

 


Σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικό αντίγραφο μηχανογραφικής ονομαστικής κατάστασης στην οποία περιλαμβάνονται όλοι οι υποψήφιοι που υπέβαλαν αίτηση-δήλωση συμμετοχής στις Εξετάσεις σε πανελλαδικό επίπεδο των μαθημάτων των Ημερησίων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων. 

Σας ενημερώνουμε ότι στις καταστάσεις δεν αναφέρεται αν οι υποψήφιοι εξετάζονται προφορικά ή όχι και τα σχολεία δε χρειάζεται να συμπληρώσουν αυτή την πληροφορία.

Προσοχή!

Επισημαίνεται ότι αποδόθηκαν οι κωδικοί αριθμοί εξετάσεων υποψηφίων, οι αιτήσεις των οποίων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις καταχωρίστηκαν με κωδικό 99999999. Οι εν λόγω κωδικοί είναι ήδη ενημερωμένοι στο Π.Σ. myschool. Θα πρέπει να ενημερωθούν οι υποψήφιοι, χωρίς να τυπωθούν – υπογραφούν νέες αιτήσεις. Ο νέος κωδικός θα σημειωθεί χειρόγραφα πάνω στην αίτηση και θα συνοδεύεται από την υπογραφή του Διευθυντή της σχολικής μονάδας.

ΖΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

1. Οι Διευθυντές Δ.Ε. θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να λάβουν άμεσα όλοι οι Διευθυντές των Λυκείων της αρμοδιότητάς τους τις καταστάσεις για τη διενέργεια του οπτικού ελέγχου.

2. Οι Διευθυντές των Λυκείων θα πρέπει να μεριμνήσουν με προσωπική τους ευθύνη, ώστε να γίνει οπτικός έλεγχος για την ορθότητα των ενδείξεων των αιτήσεων-δηλώσεων που περιλαμβάνονται στην μηχανογραφική κατάσταση με βάση τα έντυπα αντίγραφα των αιτήσεων-δηλώσεων που διατηρεί το σχολείο και παράλληλα το Π.Σ. myschool. Επισημαίνεται ότι, κατά τον οπτικό έλεγχο πρέπει να επιδειχθεί ιδιαίτερη προσοχή και να τηρηθούν πιστά οι σχετικές οδηγίες, όπως περιγράφονται παρακάτω.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Η αποστολή των εγγράφων των σχολείων μετά την ολοκλήρωση του οπτικού ελέγχου θα γίνει από τους Διευθυντές Δ.Ε., αφού προηγουμένως επιβεβαιώσουν ότι έχουν ληφθεί τα έγγραφα από όλα τα σχολεία αρμοδιότητάς τους και ελέγξουν ότι το έγγραφο κάθε Λυκείου περιέχει τα στοιχεία και τις υπογραφές των εκπαιδευτικών που πραγματοποίησαν τον οπτικό έλεγχο.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές Δ.Ε. να συγκεντρώσουν σε έναν ενιαίο πίνακα (ηλεκτρονικό αρχείο τύπου Excel) όλες τις αλλαγές των σχολείων αρμοδιότητάς τους.

Τα έγγραφα και οι συνοδευτικοί πίνακες θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση egovexams@minedu.gov.gr, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 07 Απριλίου 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου