Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση και η σύσκεψη Ζαχαράκη και Γκίκα με 40 Δήμους

Η Υφυπουργός Παιδείας κα.Σοφία Ζαχαράκη δημοσιοποίησε φωτογραφίες από τη σύσκεψη στο ΥΠΕΣ παρουσία και της Γ.Γ του Υπουργείου κας Αναστασίας Γκίκα.
Η Υφυπουργός τόνισε με έμφαση : “Η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση για το έτος 2020-2021 ήταν το σημερινό θέμα της συνάντησής μας με δημάρχους και εκπροσώπους 40 δήμων στο Υπουργείο Εσωτερικών μετά από πρόσκληση του Υφυπουργού Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο

Μεγάλη η πρόκληση της εφαρμογής της αλλά συγχρόνως μεγάλη διάθεση για συνεργασία και συντονισμό με τους δήμους με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία για το σχολικό έτος 2020-2021.”

Η Sofia Zacharaki είναι με την Sissy Anastasia Gika.
Η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση για το έτος 2020-2021 ήταν το σημερινό θέμα της συνάντησής μας με δημάρχους και εκπροσώπους 40 δήμων στο Υπουργείο Εσωτερικών μετά από πρόσκληση του Υφυπουργού Εσωτερικών Thodoris Livanios.
Μεγάλη η πρόκληση της εφαρμογής της αλλά συγχρόνως μεγάλη διάθεση για συνεργασία και συντονισμό με τους δήμους με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία για το σχολικό έτος 2020-2021.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου