Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Κλειστά όλα τα σχολεία σήμερα Παρασκευή σε Αττική, Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα

Περιφέρεια  Αττικής 
Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Περιφέρειας Αττικής λόγω της κακοκαιρίας αύριο Παρασκευή (28.09.2018)
Την απόφαση για να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία στην Αττική πήρε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.
Η ανακοίνωση
Λόγω των ιδιαίτερα έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών, με απόφαση της Περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου αύριο, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Α’Βάθμιας και Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής.

Περιφέρεια Πελοποννήσου
Κλειστά θα παραμείνουν για προληπτικούς λόγους, όλα τα σχολεία  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Παρασκευή 28-09-2018, λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, με απόφαση της Περιφέρειας.
Δυτική Ελλάδα
Τη διακοπή των μαθημάτων σε όλες τις σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ( Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία) την Παρασκευή 28-9-2018, λόγω των ιδιαίτερα έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών.
Ζάκυνθος
Τη διακοπή των μαθημάτων την Παρασκευή 28/09/2018 στα Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ζακύνθου, λόγω επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, για προληπτικούς λόγους, αποφάσισε ο Δήμαρχος Π. Κολοκότσας.
Κεφαλλονιά
Την  Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, όλες οι σχολικές μονάδες της Α’/θμιας & Β’/θμιας Εκπαίδευσης, στις Π.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης θα παραμείνουν κλειστές, λόγω της πρόγνωσης έντονων καιρικών φαινομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου