Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Ο βίος και η προδοσία του Αλέξη Κουκούλα

Ο βίος και η προδοσία του Αλέξη ΚουκούλαΓιατί άραγε τα ξένα Αφεντικά του Τσίπρα σπεύδουν και τον ξεμπροστιάζουν, τον εξευτελίζουν και τον ξεκουκουλώνουν πάνω που κοντεύει να τελειώσει μυστικά κάθε βρώμικη δουλειά που του έχουν αναθέσει;
Ενώ, π.χ., υποτίθεται ότι διαπραγματεύεται με τα Σκόπια, η κυρία Μέρκελ επιλέγει να υποδεχθεί επιδεικτικά και με όλες τις τιμές τον Ζάεφ, αποκαλώντας τον «Μακεδόνα πρωθυπουργό», έτσι για να δείξει ότι η ιστορία έχει λήξει.

Οτι το Μαξίμου έχει προσυμφωνήσει, ότι δεν έθεσε ποτέ ουσιαστικά τα «αλυτρωτικά» του σκοπιανού συντάγματος και ότι ο Κοτζιάς παριστάνει πως δίνει σκληρές μάχες με τον καθρέφτη του.


Αρα ο Τσίπρας παρέδωσε το Ονομα μυστικά. 

Την προδοσία την έκανε προσωπικά ο Αλέξης ο Κουκούλας.

Κι όμως, τον άδειασαν. Εχει και συνέχεια!

Το μυθιστόρημα της κυβέρνησης περί δήθεν άνετης και χαλαρής εξόδου στις διεθνείς αγορές το ξεκουκούλωσαν πρώτοι... ΟΛΟΙ οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, νυν και πρώην, με ομοβροντία δηλώσεων, λέγοντας ότι αν τελικά επιτευχθεί, θα είναι... με «Πι» και σωληνάκια, ήτοι με πιστοληπτική γραμμή.

Αποκορύφωμα του ξεμπροστιάσματος είναι οι «φάπες» Ντράγκι στον Τσακαλώτο μπροστά σε πανευρωπαϊκό ακροατήριο.

Δεύτερο άδειασμα για τον Αλέξη τον Κουκούλα. Μισό, γιατί έχει και τρίτο.

Μετά την ντροπιαστική διπλωματική και όχι μόνο ήττα στο ζήτημα των Ιμίων, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη προβεί σε πράξη Εσχάτης Προδοσίας παραχωρώντας σιωπηρά ελληνικό έδαφος, ποια ήταν η... αποστομωτική βοήθεια της Ε.Ε.; Να πει ότι το σκάφος του ελληνικού λιμενικού που πήγαν να βυθίσουν οι Τούρκοι... ήταν πληρωμένο από χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων!

Ναι... Seriously!!! Και κλάααμα ο Ερντογάν!!!

Μόνο που δεν είπε «άστε, μην ξοδεύεστε, το πληρώνω εγώ για να το κάψω σαν την Αρμάτα των Σπετσών»!

Μα είναι αυτό... κοινοτική συμπαράσταση; Ενώ ο Αλέξης ο Κουκούλας τούς τα ’χει κάνει όλα τα χατίρια, για να βάλουν εντός Ε.Ε. και Σκοπιανούς και Αλβανούς, το μόνο που έχουν να πουν είναι... μη βυθίζετε τα ελληνικά λιμενικά γιατί τα έχει πληρώσει ο έχων ΑΦΜ στη Βεστφαλία-Ρηνανία, Ολλανδία κ.λπ.;

Μετά τις... αμείλικτες προειδοποιήσεις του κ. Τουσκ εκ Βρυξελλών προς την Άγκυρα οι γείτονες άμεσα δέσμευσαν και άλλες περιοχές από Κύπρο μέχρι και Κρήτη.

Λόγια του αέρα δηλαδή.

Για τρίτη φορά, λοιπόν, ξεμπρόστιασμα του Αλέξη του Κουκούλα απ’ τους εργοδότες του.

Μα γιατί όμως να τον διασύρουν κι από πάνω; Πιθανότατα επειδή έχει ήδη προσφέρει ό,τι ήταν να δώσει και μετράει πλέον μήνες ως την ημερομηνία της κατάληξής του.

Που πάει να πει, μεταξύ Αλβανοσκοπιανών και συριζοσυμμοριτών, τώρα για τους Ευρωπαίους μετράνε οι πρώτοι. 

Μεταξύ του Τούρκου Σουλτάνου και του Ελληνα γιουσουφο-ραγιά, προφανώς προέχει ο Ερντογάν.

Και να μην ξεχνιόμαστε, έχοντας ως δεδομένο ότι στην Αθήνα διαθέτουν έναν προσκυνημένο, αφήνουν και την Κύπρο στη μοίρα της, επιτρέποντας στα τουρκικά πλοία να απειλούν να βυθίσουν τα ιταλικά, παρακαλώ, ερευνητικά.

Θα πεις, οι Τσιπραίοι δεν είναι ικανοί να υπερασπίσουν την Ψέριμο και θα τους υπολογίσει κανείς για την Κύπρο;

Οχι, βέβαια, πλην όμως όλα αυτά είναι ενδεικτικά.

Τον εξέθεσαν για άλλη μία φορά τον Αλέξη, τον Κουκούλα, τη διπλωματική δύναμη των Βαλκανίων, τη διεθνή παιχτούρα, όπως τον διαφήμιζαν οι γνωστοί άγνωστοι κύκλοι του Μαξίμου, και τον άφησαν να περιφέρεται χειρότερα και από τον Φερεντίνο στο Καρναβάλι της Καλαμάτας.

Φυσικά και στο Κοινοβούλιο για την υπόθεση Novartis, η οποία ασφαλώς θα διδάσκεται στο μέλλον στις Σχολές Νομικών και Πολιτικών Επιστημών ως σκευωρία-κωμικοτραγωδία, έβγαλαν τις κουκούλες και από τους «προστατευόμενους» μάρτυρες, και από τον «αρχισυμμορίτη με χαρακτηριστικά ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥ», όπως χαρακτήρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος τον πολιτικό υπερ-προϊστάμενο όλης της συμμορίας, τον Αλέξη τον Κουκούλα.

Παρεξηγήθηκαν, περιέργως πώς, οι Συριζαίοι, επειδή τους χαρακτήρισαν «συμμορίτες», και άρχισαν να φωνάζουν ότι γυρίζουν τη χώρα 70 χρόνια πίσω, στην εποχή των κομμουνιστοσυμμοριτών.

Μα πού την είδαν τη σύγκριση;

Σε αντίθεση με τις αγριότητες, τις σφαγές και τις ομηρίες των Δεκεμβριανών, οι νέοι συριζο-συμμορίτες πράττουν όσα παράνομα μηχανεύονται από θέση προσωρινής ισχύος, χρησιμοποιώντας τους κρατικούς μηχανισμούς και χωρίς να διατρέχουν οι ίδιοι κανέναν κίνδυνο - τουλάχιστον σήμερα. Αύριο βλέπουμε...

Καθυβρίζουν χυδαία ακόμη και από το προεδρείο της Βουλής, όπως έκανε η πολιτική εγκληματίας του λαθρομεταναστευτικού Τασία Χριστοδουλοπούλου, που γέμισε την Ελλάδα και την Ευρώπη με χιλιάδες φονιάδες, και τώρα μας στέλνει και «στο διάολο».

Ασχημονούν, όπως ο τραγικός Πολάκης, εναντίον ενός αξιοπρεπούς ανθρώπου που έκανε το λάθος να δεχτεί να γίνει υπηρεσιακός πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Ενώ η υπόθεση συγκάλυψης μέχρι και φονικού, ήτοι του θανάτου της 4χρονης Μελίνας στα χέρια της εξαδέλφης Πολάκη και... κλεπτομανούς αναισθησιολόγου... (που είχε αποκαλύψει το «Θέμα»), είναι χαμένη κάπου στα αρχεία.

Και αυτό με τις ευλογίες του Αλέξη του Κουκούλα.

Ητοι, οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι ικανοί μέχρι και για έγκλημα, δεν περιορίζονται στους «Ρουβίκωνες»!

Μην πω ότι οι τελευταίοι είναι συγκριτικά πιο ειλικρινείς.

Χωρίς την κουκούλα πια, αφού του την έβγαλαν ξαφνικά, και διεθνώς και στην Ελλάδα, αντικρίζουμε το αληθινό πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα.

Με μια απροσδόκητη για κάποιους αποκάλυψη: Δεν είναι ο Τσίπρας που κρυβόταν πίσω από οποιαδήποτε κουκούλα, όπως εκ πρώτης όψεως φαινόταν.

Αντίθετα, ο Τσίπρας αυτός καθαυτός από μόνος του είναι ο ίδιος ένα απλό προσωπείο.

Και αν το αφαιρέσεις, έτσι όπως τώρα καταρρέει και μαδάει, μόλις φύγει η επίπλαστη ανθρώπινη μάσκα που φέρει, με τα φτιασίδια και τα στολίδια της εξουσίας, μένει από μέσα μόνο... μια ΑΔΕΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ!

Ητοι δεν είναι η κουκούλα που μας έκρυβε τον Τσίπρα, αλλά ο Τσίπρας, που στην πραγματικότητα κρύβει μέσα του μια ΣΚΕΤΗ ΜΑΥΡΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ και τίποτ’ άλλο.

Χωρίς ψυχή, χωρίς περιεχόμενο, χωρίς συναίσθημα - με ό,τι αυτό συμβολίζει.

Η άδεια κουκούλα κάθε συμμορίτη, οιουδήποτε προδότη και όποιου κρυπτόμενου δειλού πολιτικού εγκληματία, που για λογαριασμό ξένων προδίδει τη χώρα του και τους συμπατριώτες του, οπουδήποτε για οτιδήποτε!

Ηταν άνθρωπος με κουκούλα, τώρα χάθηκε κάθε ανθρώπινη υπόσταση και έμεινε απλώς μια άδεια κουκούλα.

Αυτός ήταν, λοιπόν, ο βίος και η πολιτεία του Αλέξη του Κουκούλα.

Λέμε «ήταν» καθότι, για όποιους δεν το κατάλαβαν, ήδη έσκαψε για πάρτη του έναν λάκκο μεγαλύτερο και από τη Μακεδονία που ξεπούλησε.


Θέμος Αναστασιάδης
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου