Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Α΄, Γ΄, Δ΄, Ε ΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Βάζουμε τέρμα στην πολιτικές της αδιοριστίας και της υποβάθμισης της Εκπαίδευσης Μαζικοί διορισμοί τώρα εκπαιδευτικών



     
  Α΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄               Θεσσαλονίκη, 26-2-2018
ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Βάζουμε τέρμα στην πολιτικές της αδιοριστίας και της υποβάθμισης της Εκπαίδευσης
Μαζικοί διορισμοί τώρα εκπαιδευτικών

Όλοι στη συγκέντρωση στις 2 Μάρτη, στις 12  μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου

Διεκδικούμε τα αιτήματά μας με μαχητικό τρόπο από κοινού όλοι οι εκπαιδευτικοί, μόνιμοι, αναπληρωτές, αδιόριστοι και οι φοιτητές μαζί με τα εκπαιδευτικά σωματεία, τις ΕΛΜΕ και τους Συλλόγους  Π.Ε. και συμμετέχουμε στο μεγάλο συλλαλητήριο την Παρασκευή 2/3, στις 12  μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου.


Τα Δ.Σ. των Α’, Γ’, Δ’ και Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, έχουν κηρύξει 3ωρες στάσεις εργασίας (08.00 έως 11.00 για τον πρωινό κύκλο και 17.00 έως 20.00 για τον απογευματινό κύκλο) προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι για να συμμετέχουν  στο συλλαλητήριο.

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει για την διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων στα συλλαλητήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης 3ωρες στάσεις εργασίας (11.00 έως 14.00 για τον πρωινό κύκλο και 14.00 έως 17.00 για τον απογευματινό κύκλο και  18.00 έως τις 21.00 για τον εσπερινό κύκλο).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
·         Μαζικούς διορισμούς μονίμων εκπαιδευτικών.  Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
·         Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών/τριών σε γενική παιδεία και ειδική αγωγή για την άμεση κάλυψη των 25.000 τουλάχιστον κενών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Δεν μπαίνουμε σε κανένα παζάρι μορίων, δε δεχόμαστε κανένα πλαφόν στην προϋπηρεσία, κανένα προσοντολόγιο.
·         Κατάργηση του ν. 3848
·         Πλήρη εργασιακά, ασφαλιστικά και εκπαιδευτικά δικαιώματα στους αναπληρωτές. Ίσα δικαιωμάτων με αυτά των μόνιμων σε όλα τα επίπεδα.
·         Να γίνουν αποδεκτά τα αιτήματα για τους αναπληρωτές, όπως αυτά καταγράφτηκαν σε υπομνήματα της ΟΛΜΕ προς το υπουργείο (10/2/2016, 8/7/2016, κ.ά.)
·         Διεκδικούμε αυξήσεις στους μισθούς για να μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια από το μισθό μας!

Μπορούμε να αλλάξουμε τις αντιλαϊκές και αντιεκπαιδευτικές πολιτικές.
Συμμετέχουμε, αγωνιζόμαστε, διεκδικούμε

Τα Διοικητικά Συμβούλια των

           Α’ ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης       Γ’ ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης           Δ’ ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης    Ε’ ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου