Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ


Η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών ΠΕ Καβάλας, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τις/τους συναδέλφους που την τίμησαν με την ψήφο τους δίνοντάς της την πρώτη θέση και τρείς (3) έδρες για τους αντιπροσώπους στην 86η Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε.


Η επιτυχία αυτή της ΔΑΚΕ ΠΕ Καβάλας, οφείλεται στην ξεκάθαρη θέση της παράταξης απέναντι στις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές επιλογές για την εκπαίδευση και στη σταθερή προσήλωσή της στις αρχές και αξίες του διεκδικητικού, ακηδεμόνευτου και υπεύθυνου συνδικαλισμού.


• Του συνδικαλισμού που θεωρεί πρώτη προτεραιότητα την ενότητα στο χώρο των εκπαιδευτικών της Π.Ε., τη σύνθεση των απόψεων και την αντιμετώπιση των προβλημάτων των συναδέλφων, αποκρούοντας παράλληλα τις διαχωριστικές γραμμές.


• Του συνδικαλισμού που δεν χρησιμοποιεί τους συναδέλφους για την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων, αλλά έχει ως στόχο την αναβάθμιση του λειτουργήματός μας, με εκπαιδευτικούς αξιοπρεπείς, δημιουργικούς και ελεύθερους.


Για μια ακόμα φορά η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών ΠΕ Καβάλας απέδειξε, ότι παραμένει ήρεμη δύναμη σοβαρότητας, υπευθυνότητας, αγωνιστικότητας και προοπτικής και ότι μπορεί να πρωτοστατεί στους αγώνες για έναν ακηδεμόνευτο συνδικαλισμό, ένα κίνημα για ένα καλύτερο σχολείο, για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.


Η ΔΑΚΕ ΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ αισθάνεται πολύ μεγάλη ικανοποίηση από το εκλογικό αποτέλεσμα, γιατί θεωρεί ότι αξιολογήθηκαν θετικά από τους συναδέλφους οι θέσεις της για τα συμφέροντα του κλάδου και τον τρόπο διεκδίκησής τους .


Η ψήφο σας είναι μεγάλη νίκη του συνδικαλιστικού κινήματος, για δημιουργική πορεία.




Για τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου