Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

«Αποτέλεσμα λήψης απολυτηρίου και πτυχίου για τους μαθητές της Γ΄ τάξης Ημερησίου Επαγγελματικού Λυκείου και Δ΄ τάξης Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου, καθώς και αποτέλεσμα λήψης πτυχίου για τους απόφοιτους που υπέβαλαν Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του σχολικού έτους 2016-2017 .»


Προκειμένου να ενημερωθεί η βάση δεδομένων της Υπηρεσίας μας για τους μαθητές της Γ΄ τάξης Ημερησίου Επαγγελματικού Λυκείου και Δ΄ τάξης Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου με το αποτέλεσμα της λήψης ή όχι του απολυτηρίου, παρακαλούμε να ολοκληρώσετε στο πληροφοριακό σύστημα myschool τις διαδικασίες: α) Τελική Επίδοση (Γενικά Αποτελέσματα) και β) Ενημέρωση αριθμού πρωτοκόλλου των απολυτήριων τίτλων.

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την με αρ.πρωτ. Φ.151/27299/Α5/22-02-2017 (ΦΕΚ Β’ 545) Υπουργική Απόφαση, δικαίωμα για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έχουν όσοι μαθητές έλαβαν απολυτήριο και πτυχίο και προκειμένου να ενημερωθεί η βάση δεδομένων της Υπηρεσίας μας σχετικά, παρακαλούμε να προβείτε στο πληροφοριακό σύστημα myschool στις εξής διαδικασίες: α) Τελική Επίδοση (Πτυχιακές Εξετάσεις) και β) Ενημέρωση αριθμού πρωτοκόλλου για το πτυχίο.
Επιπροσθέτως, βάσει της ανωτέρω Υπουργικής Απόφασης, θα πρέπει να ληφθεί το αποτέλεσμα κτήσης πτυχίου στην ειδικότητα που επιλέχθηκε κατά την υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του σχολικού έτους 2016-2017 και για τους απόφοιτους, καθώς είναι προαπαιτούμενο για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στο πληροφοριακό σύστημα myschool στην Αίτηση – Δήλωση του Υποψηφίου, στα Γενικά Στοιχεία, και μόνο για την κατηγορία «Απόφοιτος- Υποψήφιος με το Νέο Σύστημα» έχει προστεθεί πεδίο «Ο Υποψήφιος κατέχει πτυχίο» όπου θα πρέπει να ενημερωθεί με «ΝΑΙ» για
35 mm x 50 mm
[2]
όσους αποφοίτους κατέχουν πτυχίο ή με «ΟΧΙ» για όσους αποφοίτους δεν κατέχουν πτυχίο. Εν συνεχεία, θα προχωρήσετε σε «Επαναπαραλαβή», προκειμένου να αποθηκευτεί η επιλογή. Σημειώνεται ότι δεν απαιτείται κωδικός για την επαναπαραλαβή.
Επισημαίνεται, ότι οι εν λόγω ενέργειες πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι, αφού συγκεντρωθούν ηλεκτρονικά όλα τα ανωτέρω αποτελέσματα, στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου θα σας αποσταλούν μηχανογραφικές καταστάσεις με τα σχετικά στοιχεία προς επιβεβαίωση.
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου