Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΚΕΔΔΥ Ανατολικής Αττικής : Η ΜΙΑ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ Η ΑΛΛΗ ΕΛΕΙΠΕ



Η μια πήρε σύνταξη, η άλλη έλειπε Ραντεβού που ζητήθηκε από το ΚΕΔΔΥ Ανατολικής Αττικής σης 27 Μαρτίου του 2017 θα κλειστεί προσεχώς... μετά από... τρία χρόνια! Δηλαδή το παιδί που βρίσκεται στη Γ' τάξη Γυμνασίου και χρειάζεται τώρα την εξέταση και τη διάγνωση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του, θα το εξετάσουν οι ειδικοί του ΚΕΔΔΥ το... 2020!
Σας φαίνεται απίστευτο Κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Αυτή είναι η απαράδεκτη και τραγική, αλλά πραγματική κατάσταση με τα ΚΕΔΔΥ, κύριε υπουργέ Κώστα Γαβρόγλου.

Το παιδί της Γ' Γυμνασίου θα πρέπει να... τελειώσει και το Λύκειο για να δώσει λύση στο πρόβλημά του. Απίστευτο!
Η Ε πήγε στο ΚΕΔΔΥ Ανατολικής Αττικής, αναζήτησε την προϊσταμένη Λούκια Πουλημένου, όπως εμφανίζεται στο επίσημο site του υπουργείου Παιδείας, και διαπιστώσαμε ότι έχει συνταξιοδοτηθεί. Η υπάλληλος παραλαβής των αιτήσεων αλλεργική με τους δημοσιογράφους αρνήθηκε να πει το όνομά της. Τελικά μάθαμε ότι η νέα προϊσταμένη ονομάζεται Σπυριδούλα Κατσαντώνη, αλλά κι αυτή απουσίαζε. Μας ζητήθηκε να αφήσουμε στοιχεία επικοινωνίας προκειμένου να... επικοινωνήσει μαζί μας κάποια στιγμή. Όταν ρωτήσαμε την υφιστάμενη, που εκτελούσε χρέη προϊσταμένης, γιατί το ραντεβού για να εξεταστεί ένα παιδί κλείνεται μετά από τρία χρόνια, η απάντηση ήταν: Γιατί τώρα εξετάζονται τα παιδιά του... 2013! .

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου