Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του χαρακτηρισμού διαγωγής των μαθητών με προβατική συμπεριφορά ζητούν 28 βουλευτές του ΣΥΡΓΖΑ.



Προτείνουν κατάργηση της διαγωγής στα σχολεία 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα σχολείο εγκλωβισμένο στις αριστερές ιδεοληψίες αποτυπώνει το κείμενο κοινοβουλευτικής ερώτησης 28 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που ζήτησαν από τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου την κατάργηση της διαγωγής κοσμίας των μαθητών.  

Όπως αναφέρουν στην ερώτηση τους που κατέθεσαν στη Βουλή προς τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, αυτό το μέτρο χρησιμοποιήθηκε για την περιθωριοποίηση των μαθητών, πολλές φορές λόγω των ιδεών τους, της πολιτικής τους δράσης, της θρησκείας τους κλπ. (...) Τα τελευταία χρόνια, στην πλειονότητα
των σχολείων έχει καταστεί ανενεργή η διάταξη αυτή και δεν επιβάλλεται το αυταρχικό και εκδικητικό μέτρο στους μαθητές. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ελάχιστα σχολεία που, για να καλύψουν την παιδαγωγική τους ανεπάρκεια ή για να τιμωρήσουν έναν απόφοιτο που δεν είναι της αρεσκείας τους εφαρμόζουν την υποβάθμιση της διαγωγής των μαθητών. Οι βουλευτές καταλήγουν καλώντας το υπουργείο να ελέγξει τα σχολεία της κοσμίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου