Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Μπράβο σύντροφε Γαβρόγλου... Να ζήσεις

Μπράβο σύντροφε Γαβρόγλου... Να ζήσειςΑχάριστος, και αγνώμων θα ήταν ο κομισάριος Παιδείας Γαβρόγλου αν δεν καταργούσε τη διαγωγή στο σχολείο. Το χρώσταγε στον Τσίπρα.
Στη λεβέντικη ιστορία του ως "δημιουργικός πολίτης".

Στις ατέλειωτες ώρες ως καταληψίας.

Κοτζάμ Φίλη έφαγε ο Τσίπρας και έβαλε τον σύντροφο Γαβρόγλου στο Παιδείας. Ένα δωράκι δεν άξιζε;

Με τι μούτρα θα βλέπει τον Καρανίκα αν μείνει η "διαγωγή"...

Εάν η Ελλάδα είχε Παιδεία. Εάν τα Πανεπιστήμια δεν ήταν αχούρια και κέντρα μεταπώλησης ναρκωτικών. Εάν όλοι οι καθηγητές των Πανεπιστημίων ήταν πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και όχι ινστρούχτορες και παρατρεχάμενοι κομμάτων. Εάν η Παιδεία στην Ελλάδα δεν ήταν πλατφόρμα εκτόνωσης κάθε κομπλεξικού που από σύμπτωση έγινε υπουργός.

Εάν όλα αυτά συνέβαιναν και κατέτασσαν και την Ελλάδα στις ανεπτυγμένες χώρες (έστω και του τρίτου κόσμου) θα είχε νόημα ο σχολιασμός της συμβολής και του συντρόφου υπουργού Γαβρόγλου στην παραπέρα μιζέρια και τον ξεπεσμό μας.

Το να σχολιάσεις την "ιστορική" απόφαση του σύντροφου Γαβρόγλου για την κατάργηση της διαγωγής είναι σαν να λες σε καρκινοπαθή, τελευταίου σταδίου, πόσο κακό είναι το κάπνισμα...

Ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας υπήρξε ο μεγαλύτερος καταληψίας σχολείων και εκ των ολίγων που δημόσια δήλωναν (στη συνάδελφο Παναγιωταρέα στην ΕΡΤ) ότι δεν ήθελε να έχουν "βαθμολόγηση" για την αγωγή των μαθητών ούτε οι γονείς. Ήθελε να έχουν την "ελευθερία" της κοπάνας. Να πηγαίνουν όποτε γουστάρουν στο σχολείο.

Ο εκ των δεξιών , σύμβουλος του πρωθυπουργού, σύντροφος Καρανίκας έχει ως δόγμα το "Η καριέρα είναι χολέρα".

Στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνησή του "ξινίζει" η αριστεία. Είναι κάτι σαν κουσούρι... Γιατί η αριστερά του Καρανίκα ξέρει τον δρόμο. Αιώνια φοίτηση στα πεζοδρόμια και στην αφισοκόλληση. Και μεταπτυχιακό στα Εξάρχεια...

Ο πρώτος υπουργός Παιδείας της χώρας διορισθείς από τον σημερινό πρωθυπουργό κατάργησε στο σύνολό του τον μοναδικό νόμο, στην ιστορία της ελληνικής Παιδείας, που ψήφισαν 280 βουλευτές και με τα δύο τους χέρια. Χωρίς να τους ζορίσει κανείς.

Ο δεύτερος υπουργός Παιδείας της χώρας αντί να συμμαζέψει τα αχούρια που λέγονται Πανεπιστήμια, να σφραγίσει τα εργαστήρια μολότοφ μέσα στα ίδια τα αχούρια και να πετάξει από τις αυλές και τα προαύλια των Πανεπιστημίων –αχουριών το λαθρεμπόριο τσιγάρων και ίσως και υλικών για βόμβες είχε την αγωνία μπας και περάσει η θητεία του και δεν του βαρέσουν παλαμάκια οι άθεοι.

Τα θρησκευτικά είναι το μέγα πρόβλημα του τόπου. Γι' αυτό είναι καθυστερημένη η Παιδεία μας... Γι' αυτό δεν μπορεί να δει άσπρη ημέρα.

Η πλειοψηφία από τους καθηγητές των αχουριών (λέγονται και Πανεπιστήμια) έχει πρώτο μέλημα τις υπηρεσίες στο κόμμα. Δεύτερο μέλημα την αριστερή ταυτότητα. Τρίτο μέλημα πώς να σκαρφίζεται αρλούμπες για περιτύλιγμα στα δεμάτια με το σανό προς τους αριστερούς ψηφοφόρους.

Παράδειγμα ο σύντροφος Γαβρόγλου. Είναι ο πρώτος υπουργός Παιδείας της Ελλάδας, από το 1821 μέχρι σήμερα, που "ανακάλυψε" ότι οι καταληψίες, η αλητεία που καίει τις περιουσίες των πολιτών και κλέβει ό,τι ταμείο βρει μπροστά της είναι δημιουργικοί πολίτες!!!

Πολύ σωστά λειτούργησε ο Τσίπρας. Τι να τον κάνει στο αχούρι τον σύντροφο Γαβρόγλου.

Τον βάζεις στο υπουργείο και σου βαφτίζει με λόγια θολοκουλτούρας την απάτη σε εντολή Θεού. Τη λαμογιά και το σούφρωμα... σε δημιουργία. Και τον κλεφταρά "δημιουργικό πολίτη".

Μακριά λοιπόν από τα Πανεπιστήμια-αχούρια οι σύντροφοι καθηγητές. Στο κόμμα είναι η θέση τους. Στην προπαγάνδα οι αξίες τους. Στις τσέπες του λαού η πληρωμή τους... Γιατί δεν τους περισσεύουν και στο κόμμα να τους πληρώσουν...

Οι ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ είναι μετρημένες. Και ας περνούν τον χρόνο. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει σαν κατάρα στην πολιτική ιστορία. Σαν να πληρώσαμε κάρμα ως λαός. 

Είναι όμως ευχής έργο που κυβέρνησαν. Μας έμαθαν τι σημαίνει αριστερά και στην κυβέρνηση. Οι "άλλοι" μας βούλιαξαν οικονομικά. Η Παιδεία όμως ήταν στα χέρια των αριστερών. Σε όλη την μεταπολίτευση.

Οι αριστεροί απλά δεν νομοθετούσαν. Αν το έκαναν θα είχαν καταργήσει και τα σχολεία... Οπότε η αγωγή είναι ψύλλοι στ' άχυρα... στην Ελλάδα που ζούμε.


Γ.Κράλογλου
capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου