Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: "ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ!"

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ
Tετάρτη 02 Μαρτίου 2016/Ώρα:15.00 
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ 

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στo σεμινάριο
 "Ας μιλήσουμε με εικόνες!"

Επιμορφώτρια: 
κα. Μαρία Λεωνίδα
Σκηνοθέτης

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο έχει συνολική διάρκεια τριών ωρών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το British Council.


Στόχος του εργαστηρίου είναι να βοηθήσει εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές ομάδων να χρησιμοποιήσουν την εικόνα ως μέσο έκφρασης και επικοινωνίας. Θα ξεκινήσουμε από την πρώτη στιγμή με τη δημιουργία εικόνων και σταδιακά θα εμβαθύνουμε στις πιθανές και πολλαπλές ερμηνείες και τις αφηγηματικές τους δυνατότητες. 

Η δημιουργία εικόνων εξαρτάται κυρίως από τη ματιά μας αλλά και από το πώς αξιοποιούμε τις διαθέσιμες πληροφορίες, τους όγκους, τα χρώματα, το βάθος, το φόντο και κάθε στοιχείο που μπορεί να στοιχειοθετήσει μια εικόνα. 

Στον κόσμο του σήμερα που όλοι ανά πάσα στιγμή γινόμαστε εν δυνάμει φωτογράφοι, η επικοινωνιακή αξία της ψηφιακής εικόνας έχει απογειωθεί. Αυτήν την «πτήση» θα επιδιώξουμε να ακολουθήσουμε!


Το σεμινάριο είναι αυτοτελές και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτές και εμψυχωτές. Δεν απαιτούνται συγκεκριμένες γνώσεις φωτογραφίας, ωστόσο η εξοικείωση είναι ευπρόσδεκτη.



Θα ενημερωθείτε με ένα πρώτο email για την επιτυχή καταγραφή της δήλωσης συμμετοχής σας.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. 
Στην περίπτωση που υπάρχει θέση για το σεμινάριο θα ενημερωθείτε με δεύτερο email (ενδεικτικά, μία εβδομάδα πριν το εργαστήριο). Είναι αναγκαίο να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας, απαντώντας στο δεύτερο email που θα λάβετε προκειμένου να κατοχυρώσετε τη θέση σας.

 INNOVATHENS

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 100, ΓΚΑΖΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου