Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Νέα μπλόκα μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη – Τρακτέρ και στην Αττική

Νέα μπλόκα μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη – Τρακτέρ και στην ΑττικήΠιο άγριες διαθέσεις δείχνουν να έχουν οι αγρότες, μετά και τα επεισόδια που έγιναν χθες στη Θεσσαλονίκη και τη ματαίωση των εγκαινίων της Agrotica.
Οι συντονιστικές οργανώσεις θα αποφασίσουν σήμερα για το αν θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, ωστόσο, φαίνονται έτοιμοι να έρθουν σε ευθεία σύγκρουση με την κυβέρνηση. Δηλώνουν ότι δεν ικανοποιούνται από τις όποιες διορθώσεις έχουν γίνει και πως θα συνεχίσουν τα μπλόκα.
Ετσι οι αγρότες επιστρέφουν κανονικά στα μπλόκα με τους γνωστούς αποκλεισμούς δρόμων και
εθνικών οδών από 12:00-14:00 και 18:00-21:00, ωστόσο υπάρχουν μπλόκα που διαφοροποιούνται.
Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο Μπλόκο Κεφαλόβρυσου σχετικά με την πορεία των κινητοποιήσεων και τον προγραμματισμό των δράσεων και αποφασίστηκε μετά από πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής για την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου να πραγματοποιηθεί 17:00 έως 22:00.
Ο δρόμος στα Τέμπη σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες θα κλείσει από τις 12:00 ως τις 18:00, ενώ για μια ώρα θα κλείσει και η συμβολή της λεωφόρου Μαρκοπούλου στη διασταύρωση προς αεροδρόμιο, αποκλείοντας την πρόσβαση προς το Ελευθέριος Βενιζέλος. Περίπου 200 τρακτέρ αγροτών της Αττικής είναι επί ποδός για να κλείσουν τους δρόμους και τις επόμενες ημέρες.
πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου