Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

2η Πανελλήνια Ημερίδα Αυτισμού από το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο – Ινστιτούτο ΙΡΛΕΝ Ελλάδας


Το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο – Ινστιτούτο ΙΡΛΕΝ Ελλάδας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την διεξαγωγή της 2ης Πανελλήνιας Ημερίδας Αυτισμού που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2016 στην πόλη της Πάτρας.
Το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο δραστηριοποιείται στο χώρο της ειδικής αγωγής από το 2006 θεραπευτικά και από το 2009 εκπαιδευτικά, πραγματοποιώντας σεμινάρια εξειδίκευσης και κατάρτισης ειδικών. Έχει αναλάβει την ευθύνη της διοργάνωσης Πανελλήνιων Ημερίδων σχετικά με τις Μαθησιακές Διαταραχές (5 Πανελλήνιες Ημερίδες Μαθησιακών Διαταραχών) και τον Αυτισμό όπου εξειδικεύεται, με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία σε Πάτρα και Αθήνα (Δείτε σχετικά links
στο www.mpoxatziar.gr στην κατηγορία "Είπαν για μας"). Είναι ένα πλέον υπερσύγχρονο κέντρο αποκατάστασης αναπτυξιακών προβλημάτων με πρωτοποριακές μεθόδους θεραπείας επιστημονικά αποδεδειγμένες και πιστοποιημένες σε Ευρώπη και Αμερική.
Έπειτα από την ένθερμη υποστήριξη του κόσμου σε όλες μας τις δράσεις και την ανάγκη του για ουσιαστική και έγκυρη ευαισθητοποίηση, το εξειδικευμένο κέντρο μας, προσκαλεί όσους ενδιαφερόμενους να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, στην 2η Πανελλήνια Επιμορφωτική Ημερίδα Αυτισμού με θέμα «Ο Αυτισμός Μου Ανάμεσά σας».
Εμπνευστήκαμε τον τίτλο της ημερίδας, θέλοντας να βάλουμε τους ανθρώπους που συναναστρέφονται με τον αυτισμό ακριβώς στην θέση του αυτιστικού ατόμου, για πρώτη φορά μέσα από αληθινές μαρτυρίες ατόμων στο φάσμα του αυτισμού που μίλησαν και περιέγραψαν με λεπτομέρειες τα βιώματα τους, ολοκληρώνοντας τις θεραπείες τους στο κέντρο μας.
Η εξ ολοκλήρου αφοσίωση στο δικαίωμα των ατόμων με αυτισμό για ίση επικοινωνία και μεταχείριση είναι το κύριο μέλημά μας. Γιατί τα άτομα με αυτισμό έχουν ειδικές δυνατότητες και μπορούν πραγματικά να τις αναπτύξουν αν βρεθούν στα κατάλληλα πλαίσια και με την κατάλληλη παρέμβαση...
Το μεράκι μας είναι η ουσιαστική βοήθεια των ανθρώπων που μας χρειάζονται και η ανάγκη μας για συνεχή εξειδίκευση και ενημέρωση πάνω στις τελευταίες λέξεις της επιστήμης σε επίπεδο θεραπείας αναπτυξιακών προβλημάτων.
ΠΡΟΤΥΠΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ - ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΡΛΕΝ ΕΛΛΑΔΑΣ «ΜΠΟΧΑΤΖΙΑΡ ΣΠ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ»
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΑΘΗΝΩΝ 231, ΠΑΤΡΑ, τ.κ.26442 
τηλ. 2610 433 852/6972202289 
www.mpoxatziar.gr ή www.irlen.gre- mail: info@mpoxatziar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου