Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Αντ. Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει ευθέως την αξιοπιστία της χώρας

antonis-samaras-diloseis-sto-upourgeio-oikonomikon«Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία, που η Αξιωματική Αντιπολίτευση ευθέως υπονομεύει την αξιοπιστία της Χώρας, την υπόστασή της, και τον ιερό Θεσμό του Κοινοβουλίου» δήλωσε ο πρωθυπουργός με αφορμή την πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν της πέρασε, επισημαίνει ο πρωθυπουργός και προσθέτει: «Μένει όμως η πικρή γεύση, ένα ελληνικό κόμμα να είναι με τόσο φανατισμό εναντίον των συμφερόντων της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού».
ΣΥΡΙΖΑ: Ξεπέρασε κάθε όριο ο πρωθυπουργός
«Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία που πρωθυπουργός αρνείται τόσο συστηματικά να εμφανιστεί στη
Bουλή» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του στις δηλώσεις του πρωθυπουργού.
Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει λέγοντας ότι σήμερα ξεπέρασε τα όρια ο διαρκώς κρυπτόμενος κ. Σαμαράς.
«Όχι μόνο αρνήθηκε να καλύψει τον απαξιωμένο πλέον υπουργό Oικονομικών, αλλά απαξίωσε εκκωφαντικά και τον υπουργό Eπικρατείας κ. Σταμάτη».
Η πραγματικά πικρή γεύση για τον κ. Σαμαρά θα αφορά τις επερχόμενες εκλογές και όχι τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες που αποστρέφεται και προσπαθεί να παρακάμψει, καταλήγει ανακοίνωση.
Νωρίτερα ο κ. Σαμαράς με αφορμή την πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι «είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία, που η Αξιωματική Αντιπολίτευση ευθέως υπονομεύει την αξιοπιστία της Χώρας, την υπόστασή της, και τον ιερό Θεσμό του Κοινοβουλίου».
Ο κ. Σαμαράς κατέληξε λέγοντας ότι δεν της πέρασε, ενώ πρόσθεσε: «Μένει όμως η πικρή γεύση, ένα ελληνικό κόμμα να είναι με τόσο φανατισμό εναντίον των συμφερόντων της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου