Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Φαήλος: «Το ΠΑΣΟΚ είναι το Enterprise της λαμογιάς»

[Το μόνο λάθος ίσως του Φαήλου είναι ότι δεν αποσαφήνισε ότι μιλάει για το ΠΑΣΟΚ του 40+% που το μεγαλύτερο μέρος του έχει μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει τη μάσα και όχι για το σημερινό παραπληγικό ΠΑΣΟΚ του 5-6%]

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89, ο κ. Κρανιδιώτης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για το σύστημα διαφθοράς που επικράτησε στην Ελλάδα στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η χώρα επί 30 χρόνια ήταν υπό καθεστώς λεηλασίας. Το ΠΑΣΟΚ έχει τη μήτρα της λαμογιάς».


Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο
θεωρούμενος ως στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά επανήλθε με ανάρτησή του στο facebook και επανέλαβε τι είπε για να μην διαστρεβλώνονται οι απόψεις του:

«Σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του ALPHA είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα ωριαία συνέντευξη με τον Σπύρο Χαριτάτο. Όχι κακόπιστα, είμαι σίγουρος, γιατί είχαμε ωραία συζήτηση, αποδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωση πως είπα "το ΠΑΣΟΚ είναι η μήτρα της λαμογιάς". Αυτό δεν απηχεί σωστά το νόημα των λεγομένων μου. Επειδή το θυμάμαι καλά παραθέτω τι είπα, μεταξύ άλλων».

»Αφού είπα πως ευθύνες για το επί 30 χρόνια ξεχαρβάλωμα της χώρας έχουν και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, αναλογικά λόγω χρόνου διακυβέρνησης, περισσότερο το ΠΑΣΟΚ αλλά πάντως και οι δύο, καθώς και η αριστερά, που μπορεί να μην κυβέρνησε αλλά στελέχωσε τα μαγαζιά των νταβατζήδων, είπα "το ΠΑΣΟΚ είναι το μητρικό σκάφος, το Enterprise της λαμογιάς, έχει το know how. Κι όταν λέω ΠΑΣΟΚ δεν αναφέρομαι φυσικά στο σύνολο των στελεχών, ούτε στην συντριπτική πλειοψηφία της βάσης αυτού του 42% έως 48% που έφτασε κάποτε, γιατί τώρα έχει συρρικνωθεί. Η πλειοψηφία της βάσης του ΠΑΣΟΚ, όπως και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι απλοί άνθρωποι, εργαζόμενοι, οικογενειάρχες που αγαπούν την πατρίδα, θέλουν ασφάλεια για την οικογένεια και τα παιδιά τους, είναι νοικοκυραίοι, λέξη που κοροϊδεύουν μερικοί". Και κατέληξα πως δεν μπορούν να ζητούν μερικοί αυτό το ξεχαρβάλωμα 30 χρόνων να το ισιώσει ο Σαμαράς μέσα σε 1 χρόνο».

«Ο κ. Κρανιδιώτης, που βρίσκεται στον δημόσιο λόγο επικαλούμενος τις σχέσεις του με την ηγεσία της ΝΔ και διασυνδέεται με την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ακροδεξιές λογικές, με τις δηλώσεις του ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα μήπως και τον προσέξει κανείς. Χτυπώντας και υβρίζοντας το ΠΑΣΟΚ υπονομεύει τη δημοκρατική ομαλότητα, τις προσπάθειες για πολιτική σταθερότητα στη χώρα και το ίδιο τον Πρωθυπουργό» ανέφεραν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη θέλοντας να δείξουν τη δυσφορία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου