Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Οι ανόητοι των Βρυξελλών ας ακούσουν τουλάχιστον τον Λέτα


Και νομίζαμε ότι είμαστε μόνο εμείς οι Έλληνες οι… γκρινιάρηδες της Ευρώπης που όλο ζητάμε, όλο διαμαρτυρόμαστε και όλο απαιτούμε. Εμείς νομίζαμε ότι είμαστε τα «κακά» παιδιά, αλλά να που και οι Ιταλοί παίρνουν τώρα σειρά.
Στην Ελλάδα οι σκληρές πολιτικές λιτότητας οδήγησαν, εκτός από την εξαθλίωση του λαού, και στην ανάδυση των άκρων στην πολιτική ζωή του τόπου. Από τη μια η Χρυσή Αυγή και όλος ο ακροδεξιός εσμός μαζί με τα εγκληματικά στοιχεία κι από την άλλη οι ακροαριστεροί, πολλοί εκ των οποίων είτε βρίσκονται στις παρυφές της τρομοκρατίας είτε έχουν κοινοβουλευτικό μανδύα μέσω του ΣΥΡΙΖΑ.
Έρχεται, λοιπόν, κι ο Λέτα, ο Ιταλός πρωθυπουργός να πει ότι λέμε κι εμείς τόσο καιρό, ότι λέει ο
Σαμαράς και όλη η Ελλάδα αλλά ποτέ δεν άκουσαν οι Ευρωπαίοι. «Θέλω και αγωνίζομαι για μια Ευρώπη η οποία αντιλαμβάνεται ότι η λιτότητα μπορεί να οδηγήσει σε εξόντωση, και το ότι αν προσκολληθούμε μόνο στη λιτότητα θα κερδίσουν οι Λεπέν και οι ευρωσκεπτικιστές όπως ο Γκρίλο», είπε ο Λέτα.
Να θυμίσουμε ότι οι Βρυξέλλες επέπληξαν την Ιταλία γιατί το χρέος της θα φτάσει στο 134% του ιταλικού ΑΕΠ το 2014. . «Η υπερβολική λιτότητα υπάρχει κίνδυνος να στραγγαλίσει την ανάπτυξη», υπογράμμισε.
Τρία χρόνια τα λέμε, μάλλιασε η γλώσσα μας. Έρχεται ο Έλληνας Λεπέν (προς το πιο εγκληματικό), ο Μιχαλολιάκος και ο Έλληνας Γκρίλο (στο πιο σοβαροφανές), ο Τσίπρας. Αλλά που να ακούσουν οι ανόητοι των Βρυξελλών. Ακόμη και τώρα που όλα βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού, ζητούν νέα μέτρα λιτότητας.
Αν δεν ακούνε τον Σαμαρά γιατί είναι πρωθυπουργός μιας μικρής και φτωχής χώρας, ας ακούσουν τον Λέτα, μιας μεγάλης και πλούσιας. Ίσως καταλάβουν ότι οι απανταχού Λεπέν και Γκρίλο προελαύνουν επειδή αυτοί επιμένουν να καταστρέφουν ολόκληρους λαούς
 antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου