Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με… κονσερβοκούτια! Τι θα γίνει τις πρώτες 100 μέρες – ιστορία (επιστημονικής) φαντασίας

tsipras-kolokotronis-660
Σοκ, αίμα και δέος!
Μια υπερπαραγωγή τρόμου που θα ζήλευε και ο Κουέντιν Ταραντίνο ετοιμάζει ο στρατός κατοχής του ΣΥΡΙΖΑ για τις πρώτες 100 μέρες της διακυβέρνησης της χώρας από τον Αλέξη Τσίπρα.
Όπως όλα δείχνουν το κόμμα της Κουμουνδούρου είναι ήδη σκιώδης κυβέρνηση και ετοιμάζει το δικό του τελικό αντάρτικο εντός του κοινοβουλίου με συνεχέρεις ονομαστικές ψηφοφορίες, εξεταστικές επιτροπές, απεργίες, καταλήψεις και ότι άλλο διαθέτει το οπλοστάσιό του.
Σήμερα στη διάρκεια της καταρρακτώδους βροχής τα κομμάντα του ΣΥΡΙΖΑ, άνδρες και γυναίκες, εκπαιδεύονταν ημίγυμνα στην πλατεία ντουρου ντούρου, ώστε να τους βρει ετοιμοπόλεμους η ώρα της εξουσίας την οποία επιταχύνουν οι Σαμαράς, Στουρνάρας, Μητσοτάκης. Το Σχέδιο Ρεσάλτο στην
εξουσία επεξεργάζεται ήδη το σκληροτράχηλο επιτελικό τρίο που αποτελούν οι Νίκος Παππάς, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Πάνος Σκουρλέτης.
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι παρουσιάζει, κατ΄ αποκλειστικότητα, τις πρώτες κυκλωτικές κινήσεις του κομματικού στρατού.
Από το βράδι της (όποιας) Κυριακής τα τάγματα εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουν ντου ταυτόχρονα σεΔικαιοσύνη, Στρατό και Σώματα Ασφαλείας, Τράπεζες και φυσικά την αγαπημένη τους ΕΡΤ. Από την Αγία Παρασκευή ο Πάνος Σκουρλέτης, θα υποδεχθεί τον νέο πρωθυπουργό με ένα διάγγελμα του στυλ ξεχάστε όσα ξέρατε γιατί τώρα είναι η δικιά μας ώρα. Κραυγές φόβου και ικεσίας, να τους χαρισθεί τουλάχιστο η ζωή, θα ακούγονται από δικαστές και εισαγγελείς που ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί βαμμένους γαλάζιους και ανθρώπους του Αθανασίου. Το ίδιο βίαιη θα είναι και η συμπεριφορά των ταγμάτων εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ στην  ΕΛ.ΑΣ, της ΕΥΠ, την Αντιτρομοκρατική, την ομάδα ΔΙΑΣ.
Μάλιστα τα κομμάντα του ΣΥΡΙΖΑ για να προκαλέσουν περισσότερο τρόμο στους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας θα τους κάνουν δώρο από ένα κουτί ντόνατς τα οποία θα παραπαίμπουν στην σημειωλογία της Σέχτας που ήθελε τους αστυνομικούς με μια τρύπα στη μέση.
Το ίδιο τρυφεροί θα είναι και με τους τραπεζίτες στα σπίτια των οποίων θα μπουκάρουν νύχτα και θα αρπάξουν τα κλειδιά των θησαυροφυλακιών ώστε να αγοράσουν brand new τουαλέττες οι Ρένα Δούρου και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η ΕΥΠ και τα Σώματα Ασφαλείας θα λογοδοτούν απευθείας στη Ζωή η οποία στο μεταξύ θα στεφθεί ταυτόχρονα υπουργόςΔικαιοσύνης αλλά και Εσωτερικών.
Ο ΔΟΛ και το Mega θα είναι από τους πρότους στόχους των ταγμάτων εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ. Στα ΝΕΑγια παραδειγματισμό θα απαλλοτριώσουν τον υπολογιστή του Παπαχρήστου και στην συνέχεια θα βάλουν φωτιά στο γραφείο του. Αμέσως μετά θα αναγκάσουν τον Ψυχάρη και την σύζυγό του να παραδώσουν τις μετοχές του ΔΟΛ στο κόμμα και θα τοποθετήσουν επικεφαλής τουΒΗΜΑτος τον Βασίλη Μουλόπουλο, ενώ τα ΝΕΑ θα τα αναλάβει ο Πέτρος Τατσόπουλος. ΣτοMega θα γίνει ο μεγάλος χαμός καθώς το γραφείο του Πρετεντέρη θα παραδίδεται στις φλόγες ενώ οΠαναγιωτόπουλος θα επιχειρεί να διασωθεί δηλώνοντας συριζαίος, αριστερός από κούνια. Θα συλληφθεί και για την τύχη του θα αποφασίσει ο Τσίπρας. Ακόμη πιο βίαιες θα είναι οι ορδές του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του Πρώτου Θέματος. Εδώ, σε περίπτωση που δεν έχουν προλάβει να πετάξουν για Αμερική και Αγγλία οι Θέμος και Καραμήτσος, θα πιαστούν αιχμάλωτοι και οι μετοχές τους θα περάσουν στους Τσουπαρόπουλο-Μέρμηγκα (εφημερίδα των Συντακτών), οι οποίοι επιθυμούν διακαώς να να γίνουν εκδότες γκλαμουράτοι με τα σέα και τα μέα τους.
Στα γραφεία της Κουμουνδούρου έχουν αποφασίσει ήδη ποιοι θα είναι οι νέοι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς έχουν περάσει από έλεγχο CSI όλοι οι φάκελοι των αξιωματικών που δηλώνουν συριζαίοι ώστε να μην τρυπώσει στην ιεραρχία του στρατεύματος κανείς κρυφονεοναζί.
Όπως όλα δείχνουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ έρχονται αποφασισμένοι να επαναλάβουν το ανδραγάθημα του παπανδρεικού ΠΑΣΟΚ, τότε που πρασινομακελάρηδες κάθε είδους πιάσαν τα γιοφύρια του κρατικού μηχανισμού. Στο Μέγαρο Μαξίμου θα μπουκάρει ο ίδιος ο Αλέξης με μια ομάδα σαρκοφάγων κομμάντο οι οποίοι θα αναποδογυρίζουν γραφεία ώστε να εντοπίσουν τους Λαζαρίδη, 
Μουρούτη, Κρανιδιώτη και να τους κατασπαράξουν…
 Aπό τον Νίκο Ντε Βιλιέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου