Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Η ΔΗΜΑΡ θα γίνει σύντομα… ΡΗΜΑΔ


Οι μάσκες στη ΔΗΜΑΡ πέφτουν σιγά – σιγά. Άλλος για… Χίο τραβάει κι άλλο για Μυτιλήνη. Άλλος θα παραμείνει στο κόμμα μέχρι να φύγει κι άλλος γλυκοκοιτάζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Και με το πέρασμα του χρόνου να μας το θυμηθείτε, το κόμμα του κ. Κουβέλη θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη. Κρίμα γιατί είχε μεγάλη διαφορά με τους ακραίους του ΣΥΡΙΖΑ και πίστευε σε μια πιο διευρυμένη συμμαχία για το καλό της χώρας.
Αφού, λοιπόν, οι μισοί Δημαρίτες αντέδρασαν στην απόφαση του Κουβέλη να φύγει από την κυβέρνηση και οι άλλοι μισοί, οι πιο σκληροί, θυμήθηκαν ότι ο Σαμαράς και η ΝΔ είναι… διαβολικοί, τώρα έρχεται και νέα μόδα στη ΔΗΜΑΡ. Αυτοί που κάνουν βήματα προσέγγισης προς τον Αλέξη Τσίπρα. Για παράδειγμα ο Θ. Μαργαρίτης ο οποίος μιλώντας στον Real Fm τόνισε ότι στο ενδεχόμενο εκλογών και την πιθανότητα ο ΣΥΡΙΖΑ να βρεθεί στην πρώτη θέση η ΔΗΜΑΡ δεν είναι αντίθετη στη συνεργασία.
Μπορεί να σημείωσε «να ψηφίσει ο λαός και εδώ είμαστε», ωστόσο, ο Θόδωρος Μαργαρίτης υπογράμμισε ότι η ΔΗΜΑΡ σε κάθε περίπτωση επιθυμεί να υπάρχουν λύσεις για το λαό και μπορεί
να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ με την ίδια άνεση με την οποία συνεργάστηκε και με τη ΝΔ εφόσον υπάρχει κοινή βάση προγραμματικής συνεννόησης.
Για το θέμα της ΕΡΤ υποστήριξε ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ξεκαθάρισε ότι η ΔΗΜΑΡ είναι αντίθετη στις μαζικές απολύσεις.
«Η έννοια της μεταρρύθμισης έχει πάρει τη σημασία μαζικών απολύσεων και για το λόγο αυτό ενοχλούσε ο Αντώνης Μανιτάκης. Στην ΕΡΤ δοκιμάστηκε η έννοια των μαζικών απολύσεων χωρίς κριτήριο και αν συμβαίνει κάτι τέτοιο στο Δημόσιο τότε στον ιδιωτικό τομέα η κόλαση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαργαρίτης.
Δηλαδή κατά τον κ. Μαργαρίτη αν δεν ήταν μαζικές οι απολύσεις δε θα είχε πρόβλημα; Και πόσους το μήνα θα έπρεπε να διώξει η κυβέρνηση για να ικανοποιηθεί; Ρώτησε μήπως τον κ. Μανιτάκη πόσους αυτός έδιωξε; Προφάσεις εν αμαρτίες για το γνωστό στέλεχος. Όσο για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, τι να πει κανείς. Αν θέλει να μείνει στην ιστορία απλά ως «γιουσουφάκι» που πάει με όποιον έχει την πρωτιά, είναι άξιος της μοίρας του.
Πάντως, ο κ. Κουβέλης, που έκανε πράγματι προσπάθεια ένα χρόνο τώρα, θα πρέπει να μαζέψει το κόμμα του γιατί σε λίγο δε θα υπάρχει καν.
 antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου