Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΑΝΑΦΟΡΑ-ΑΙΤΗΣΗ Της Χρυσάνθης Βαμβούρη, Δ/ντριας Δ/θμιας Εκπ/σης Δράμας-ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΔΡΑΜΑΣ: ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

 


ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΜΕ

      

       ΚΟΙΝ.:ΕΛΜΕ ΔΡΑΜΑΣ

 

ΑΝΑΦΟΡΑ-ΑΙΤΗΣΗ

Της Χρυσάνθης Βαμβούρη, Δ/ντριας Δ/θμιας Εκπ/σης Δράμας

 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα δημοσιεύθηκαν εις βάρος μου ως Δ/ντριας της ΔΔΕ Δράμας διάφορες κατασυκοφαντικές και ψευδείς καταγγελίες, οι οποίες επιχειρούν να πλήξουν την υπηρεσιακή και διοικητική μου πορεία και προσβάλλουν βάναυσα την προσωπικότητά μου. Στην προσπάθεια αυτή βασικό ρόλο διαδραμάτισε ο αιρετός του ΠΥΣΔΕ Δράμας κ. Αρναούτης Ιωάννης, όπως κατονομάζεται στο έγγραφο της ΠΟΣΥΠ, ενισχύοντας με ανυπόστατες κατηγορίες την επίθεση εναντίον μου από τα συνδικαλιστικά όργανα των διοικητικών υπαλλήλων του ΥΠΑΙΘ, ζητώντας μαζί τους την κεφαλή μου επί πίνακι.

Προφανώς ο κ. Αρναούτης δεν αρκέστηκε στη συνεργασία του με την ΠΟΣΥΠ, αλλά θέλησε να δημοσιοποιήσει την από 23-6-2022 προσωπική του καταγγελία εναντίον μου, καπηλευόμενος την κατάσταση που δημιουργήθηκε από τους διοικητικούς υπαλλήλους, ελπίζοντας να συνεταιριστεί μαζί τους, καθώς έχει περιθωριοποιηθεί από τους μάχιμους εκπαιδευτικούς και τα συνδικαλιστικά τους όργανα, ελπίζοντας ότι θα εκβιάσει καταστάσεις.  

Ωστόσο, στην από 23-6-2022 καταγγελία του ο κ. Αρναούτης προφανώς ξέχασε να αναφέρει ότι έναν ολόκληρο χρόνο μετά την επιβολή της πειθαρχικής ποινής εις βάρος του  -τον Ιούνιο του 2021- ζητά παράνομα και παράτυπα να ανακληθεί η πειθαρχική ποινή του, απειλώντας ότι αν δεν γίνει αυτό «θα μας πάει μέχρι τέλους», ασκώντας αγωγές και μηνύσεις εναντίον όσων είχαν εμπλακεί στην πειθαρχική διαδικασία. Ξεχνάει βέβαια ο κ. Αρναούτης να αναφέρει ότι κατά της πειθαρχικής ποινής που του επιβλήθηκε δεν άσκησε ένσταση στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, όπως εκ του νόμου είχε δικαίωμα να πράξει.

Η ΔΔΕ Δράμας ενήργησε πάντοτε νόμιμα και εντός του πλαισίου των αρμοδιοτήτων της, εφαρμόζοντας τις αρχές της χρηστής διοίκησης, της ισότητας και της ισονομίας. Για όποιον αμφισβητεί τη νομιμότητα των ενεργειών της, προβλέπονται από το νόμο διαδικασίες ελέγχου, στις οποίες μπορεί να προσφύγει για να δικαιωθεί. Ο δημόσιος διασυρμός και η κατασυκοφάντηση δεν αποτελούν τη νόμιμη οδό ελέγχου της διοίκησης.

Με την παρούσα ζητώ την προστασία μου ως μέλος της ΕΛΜΕ Δράμας και της ΟΛΜΕ από τις υπόγειες πρακτικές του κ. Αρναούτη, επιφυλλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός μου εναντίον του.

 

                                                                                                       Με τιμή

                                                                                           Χρυσάνθη Βαμβούρη,

                                                                                           Δ/ντρια ΔΔΕ Δράμας

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου