Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

«Εμείς δεν έχουμε ΠΑΣΟΚους, για σκάνδαλα ψαχτείτε μεταξύ σας» θυμίζει η Νέα Δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ



«Ο δικαστικός έλεγχος του κ. Γ. Παπαντωνίου που ξεκίνησε το 2012 πρέπει να φτάσει μέχρι τέλους, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η δυσώδης υπόθεση των εξοπλιστικών. Για να διαταχθεί προσωρινή κράτηση, προφανώς η Δικαιοσύνη έκρινε ότι υπήρχαν λόγοι που την καθιστούσαν αναγκαία»
... τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.
Μαξίμου: «Για τη ΝΔ, η προφυλάκιση Παπαντωνίου δεν αποτελεί προϊόν σκευωρίας και άθλιων παρεμβάσεων της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη;»
«Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε tweet στα αγγλικά, για να καταγγείλει ότι η κυβέρνηση δήθεν παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη, με αφορμή τοποθέτηση στελέχους της που αφορούσε στην ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών της Δικαιοσύνης» σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές..
Απάντηση της ΝΔ στην ανακοίνωση του Μαξίμου
«Επειδή ο Αλ.Τσίπρας βρίσκεται πλέον σε πλήρη σύγχυση, να του υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν υπήρξε ποτέ στέλεχος της ΝΔ.», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς δίνοντας απάντηση σε ανακοίνωση του Μαξίμου.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει: 
«Αν θέλει, ωστόσο, πληροφορίες για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει παρά να ρωτήσει το δεξί χέρι του Ακη Τσοχατζόπουλου: Τον Αντώνη Κοτσακά που εξελέγη πρώτος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου