Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Θ. ΤΣΟΥΧΛΟΣ, ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ο.Λ.Μ.Ε.: Περιοδεία της Ο.Λ.Μ.Ε. στο Ρέθυμνο



Περιοδεία της Ο.Λ.Μ.Ε. στο Ρέθυμνο
  Κλιμάκιο της Ο.Λ.Μ.Ε. αποτελούμενο από τον Tαμία Θ. Τσούχλο και τον Ειδ. Γραμματέα Ανδρ. Παπαδαντωνάκη επισκέφτηκε το Ρέθυμνο για να ενημερωθεί εκ του σύνεγγυς για τα προβλήματα στέγασης που αντιμετωπίζουν οι προσληφθέντες αναπληρωτές συνάδελφοι. Τα μέλη του Δ.Σ. προχώρησαν στις παρακάτω δράσεις:
 Α) ενημερώθηκαν αναλυτικά από την Ε.Λ.Μ.Ε. για το υπάρχον πρόβλημα, αλλά και για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο νομό.

Β) συνοδευόμενοι από την Πρόεδρο της τοπικής Ε.Λ.Μ.Ε. Δ. Νικολάου συναντήθηκαν με τον δ/ντη Β/θμιας Ανδρ. Ταξάκη και τον Δήμαρχο Ρεθύμνου Γ. Μαρινάκη, στους οποίους εξέθεσαν τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αναπληρωτές καθηγητές. Ζήτησαν δε συμπαράσταση, αλλά και άμεσες λύσεις
Γ) περιόδευσαν σχολικές μονάδες των δήμων Ρεθύμνου και Μυλοπόταμου, όπου ενημέρωσαν τους συλλόγους των διδασκόντων και στη συνέχεια συζήτησαν διεξοδικά το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν την Εκπαιδευτική Κοινότητα
Δ) συμμετείχαν στη Γ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. κατά τη διάρκεια δε αυτής υπήρξε ενημέρωση, διάλογος και τοποθετήσεις των μελών της.
Ε) Δόθηκε συνέντευξη τύπου, στην οποία προβλήθηκαν οι θέσεις της Ομοσπονδίας για το νέο Λύκειο, τα προβλήματα στο χώρο της Παιδείας και τα μείζονα προβλήματα των αναπληρωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου