Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Προκαταρκτική εξέταση σε διευθυντές σχολείων που στέλνουν λάθος στοιχεία



Ο Υπουργός τόνισε ότι όταν διαπιστώνεται ανακολουθία στα κενά ανάμεσα στο ηλεκτρονικό σύστημα και αυτά που έρχονται στο Υπουργείο αυτά ελέγχονται γιατί δεν μπορεί να διορίζει γενικά.

“Τα δημοσιονομικά μας δεν είναι καλά και επίσης δεν θέλουμε να υπάρχουν πλεονάζουσες ώρες από εκπαιδευτικούς που η τοπική κοινωνία το σχολιάζει” υπογράμμισε ο Κώστας Γαβρόγλου.


Ο Υπουργός πρόσθεσε ότι αναγκάστηκε να προχωρήσει σήμερα σε προκαταρκτική εξέταση σε διευθυντές σχολείων για τους οποίους υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι στέλνουν λάθος στοιχεία.

” Αυτό αν οδηγήσει σε ΕΔΕ ή σε πειθαρχικό θα το πάμε όπου εκεί οδηγήσει η προκαταρκτική εξέταση, αλλά είναι σεβασμός προς την Πολιτεία των δημόσιών της λειτουργών να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα που ισχύει στο σχολείο τους” τόνισε ο Κώστας Γαβρόγλου.

Τα παραπάνω αναφέρθηκαν μεταξύ των άλλων σε απάντηση του Υπουργού σε ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Ιωάννη Δελή, σχετικά με την κάλυψη κενών σε εκπαιδευτικούς στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου