Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΙΝΟΥ.



Δελτίο Τύπου
Της 14ης Ιουνίου 2017
Ο π. Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Πρίνου, συναντήθηκε με τον Διευθυντή, τους Γιατρούς και το Νοσηλευτικό Προσωπικό και ενημερώθηκε για τη κατάσταση που αντιμετωπίζουν.
Ο συγκεκριμένος φορέας υγείας βιώνει τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, καθώς λειτουργεί με μόνον 4 Γιατρούς (χωρίς ακτινολόγο), με  ελάχιστους νοσηλευτές και οδηγούς, όσο και αν κάποιοι εθελοτυφλούν. Επιπλέον, παρά τις τυμπανοκρουσίες των κυβερνώντων, οι οποίοι σημειωτέον καπηλεύτηκαν την προσπάθεια του π. Βουλευτή σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Θάσου κ. Χατζηεμμανουήλ για την οργάνωση Τομέα ΕΚΑΒ, ο Τομέας ακόμη αναμένεται και το μέλλον του είναι αβέβαιο…

Ο π. Βουλευτής νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Διευθυντή, τους Γιατρούς, το Νοσηλευτικό Προσωπικό και τους Οδηγούς, οι οποίοι εργάζονται συχνά και πέραν του ωραρίου, για να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Ευτυχώς δεν είναι μόνοι τους σε όλη αυτή τη προσπάθεια, καθώς ο Σύλλογος Υποστηρικτών ΚΥ Πρίνου «ο Άγιος Παντελεήμων», αλλά και πλήθος επώνυμων και ανώνυμων χορηγών στέκονται αρωγοί στο έργο τους. Ειδικότερα, ο Σύλλογος Υποστηρικτών ΚΥ «ο Άγιος Παντελεήμων» αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, καθώς τα μέλη του κάνουν ό,τι δυνατό για να συνδράμουν τη προσπάθεια των εργαζομένων στο ΚΥ Πρίνου, έχοντας φτάσει στο σημείο να προσλάβουν δυο οδηγούς και μία νοσηλεύτρια με τρίμηνη σύμβαση.
Είναι επιτακτικό να αναγνωρισθεί η προσπάθεια αυτών των ανθρώπων, αλλά και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Ο π. Βουλευτής τίθεται στο πλευρό τους και θα επικοινωνήσει όσο μπορεί τη κατάσταση που επικρατεί στο ΚΥ Πρίνου.
Με εκτίμηση,
Γιάννης Πασχαλίδης
π. Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου