Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΟΝΝΕΔ για την ενημερωτική καμπάνια ασφαλούς πλοήγησης παιδιών στο διαδίκτυο (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση σχετικά με την εκκίνηση της ενημερωτικής καμπάνιας που οργανώνει η Μαθητική Ανεξάρτητη Κίνηση (ΜΑΚΙ), εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΟΝΝΕΔ.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «Ξεκινάει σήμερα η ενημερωτική καμπάνια της Μαθητικής Ανεξάρτητης Κίνησης (ΜΑΚΙ) σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, με τίτλο ”Μην ψαρώνεις…με ό,τι δεις!”. Σκοπός της καμπάνιας είναι η ευαισθητοποίηση των νέων και ιδιαίτερα των εφήβων και των μαθητών, για τους κινδύνους που
ελλοχεύουν κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο, καθώς και συμβουλές για την προστασία των χρηστών από κακόβουλες συμπεριφορές.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας θα πραγματοποιηθεί διανομή σχετικού ενημερωτικού υλικού έξω από Γυμνάσια, Λύκεια και στέκια νέων σε 10 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ θα διεξαχθεί ενημερωτική εκστρατεία με συμβουλές πάνω στο θέμα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, σε πολλές από τις πόλεις θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές διαλέξεις πάνω στο θέμα από ειδικούς.

Οι πόλεις στις οποίες θα διανεμηθεί το υλικό είναι: Έβρος, Αρκαδία, Τρίκαλα, Βοιωτία, Κιλκίς, Καρδίτσα, Ιωάννινα, Λέσβος, Αττική και Θεσσαλονίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου