Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ



 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 26/9/2014, ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ταϊβάν στην Ελλάδα, Πρέσβης κ. Πολ Τσανγκ επισκέφθηκε την πόλη μας, μετά από σχετική πρόσκληση του Βουλευτή Καβάλας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου. Σκοπός της επίσκεψης του ήταν να συναντηθεί με επιχειρηματίες της περιοχής και να διερευνήσει τις
δυνατότητες πραγματοποίησης εμπορικών συναλλαγών με την Ταϊβάν προς όφελος της τοπικής οικονομίας.

Την ίδια μέρα, ο πρέσβης, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Καβάλας κ. Παναγιωτόπουλο, από την σύζυγο του και την σύμβουλο του σε θέματα  εμπορικών σχέσεων,  παρευρέθη στην τελετή εγκαινίων της έκθεσης Kavala Expo 2014, μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. του  Εμπορικού - Βιομηχανικού Επιμελητήριου Καβάλας.

Νωριτερα, ο κ.Πολ Τσανγκ, συνοδευομενος απο τον  Βουλευτή κ.Παναγιωτόπουλο, επισκέφθηκε το Κέντρο Προστασίας Παιδιού Ν. Καβάλας (Παιδόπολη) και συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Μονάδας Κοινωνικής Φροντίδας Αν Μακεδονίας – Θράκης κα Μαρίνα Φιλιππίδου. Ο κ. πρέσβης προσέφερε στο Κέντρο, σε μια συμβολική ένδειξη αλληλεγγύης, δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές κατασκευής της χώρας του, πρωτοπόρου στην ηλεκτρονική τεχνολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου