Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Οδηγίες για τις τηλεδιασκέψεις των σχολείων με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος



Κατά το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2014, οι τηλεδιασκέψεις θα υλοποιηθούν στις σχολικές μονάδες των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Τις αναγκαίες οδηγίες & κατευθύνσεις προς τους Περιφερειακούς Δ/ντές Εκπαίδευσης για το σχεδιασμό και την επιτυχή υλοποίηση των ημερίδων μέσω τηλεδιασκέψεων της Δ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο», παρέχει το υπουργείο
Παιδείας, με εγκύκλιο που υπέγραψε ο υφυπουργός Παιδείας Α. Δερμεντζόπουλος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την εγύκλιο:
1. Κατά το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2014, οι τηλεδιασκέψεις θα υλοποιηθούν στις σχολικές μονάδες των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Για το σκοπό αυτό σας επισυνάπτουμε ημερολόγιο, το οποίο περιέχει το πρόγραμμα αυτών.
2. Σε περίπτωση που ορισμένες σχολικές μονάδες δεν διαθέτουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό που περιγράφεται στη συνέχεια στο κεφάλαιο των προϋποθέσεων και δεν υπάρχει δυνατότητα εφοδιασμού με τον απαραίτητο εξοπλισμό, ενημερώνεται ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου