Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Επιστολή Δήμου Πατρέων στον Μαν. Αγγελάκα για τα προνοιακά επιδόματα


Επιστολή Δήμου Πατρέων στον Μαν. Αγγελάκα για τα προνοιακά επιδόματα
Mε επιστολή του προς τον  Γενικό Γραμματέα  Αποκεντρωμένης  Διοίκησης κ. Μανώλη Αγγελάκα ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής  Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας  κ. Θεοχάρης Μασσαράς, ζητά την βοηθητική παρέμβασή του ώστε να πληρωθούν τα προνοιακά επιδόματα Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου 2012, οι δικαιούχοι που είναι ευπαθείς ομάδες και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.
Ημ.δημοσίευσης: 8/2/2013 2:09:49 μμΤελευταία ανανέωση: 8/2/2013 5:37:17 μμ
Mε επιστολή του προς τον  Γενικό Γραμματέα  Αποκεντρωμένης  Διοίκησης κ. Μανώλη Αγγελάκα ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής  Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας  κ. Θεοχάρης Μασσαράς, ζητά την
βοηθητική παρέμβασή του ώστε να πληρωθούν τα προνοιακά επιδόματα Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου 2012, οι δικαιούχοι που είναι ευπαθείς ομάδες και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.
Η επιστολή έχει ως εξής:

«Κε Γενικέ,
Λόγω έλλειψης προϋπολογισμού σε πολλούς Δήμους (Πατρα, Πύργος κ.λ.π.) δεν υπάρχει δυνατότητα καταβολής των προνοιακών επιδομάτων επειδή δεν υπολογίζονται ως μισθοδοσία η κρατήσεις.
Οι Δήμοι που δεν έχουν προς το παρόν προϋπολογισμό θα μπορούσαν να καταβάλουν τα επιδόματα μέχρι 31-01-2013  ο Δήμος Πατρέων πιστώθηκε σήμερα 08-02-13 για τα προνοιακά που αφορούν όλο το Νομό Αχαΐας. Με τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το υπουργείο Εσωτερικών μας ενημέρωσαν, ότι με μια υπουργική οδηγία εξαίρεσης των προνοιακών επιδομάτων από το θέμα του προϋπολογισμού των Δήμων, θα γίνει άμεσα η καταβολή τους.
Παρακαλούμε για την βοηθητική  παρέμβαση σας  επειδή  αφορά ιδιαίτερα ευπαθείς ομάδες του Νομού Αχαΐας, και η μη έγκαιρη καταβολή του επιδόματος θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα σε χιλιάδες ωφελούμενους.»  
attacktv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου