Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Επιλογή Διευθυντών Σχολείων: Ευχαριστούμε πολύ κ. Κουράκη μας, εσάς και την ομάδα εργασίας σας…!!!

Επιτέλους ήρθε η ώρα μας… Θα τον ξαποστείλουμε τον κύριο που , πριν 4 χρόνια το ΠΥΣΠΕ «φόρτωσε» στο σχολείο μας, για Διευθυντή, με την απίθανη δικαιολογία ότι έχει μεταπτυχιακό στη διοίκηση της εκπαίδευσης, γνωρίζει δύο γλώσσες, ήταν συντονιστής σε δύο προγράμματα Comenius, είναι άριστος γνώστης των Υπολογιστών και έχει παρακολουθήσει ακόμη μια δεκάδα επιμορφώσεις…

Φανταστείτε ότι ο άνθρωπος αυτός επέμενε να εφαρμόζουμε τη νομοθεσία, να συνεδριάζουμε μετά τη λήξη του διδακτικού ωραρίου, να κάνουμε κανονικά τις υπηρεσίες μας, να μην καθυστερούμε να
προσερχόμαστε στο σχολείο, να κάνουμε αίτηση (άκουσον άκουσον) για πρόγραμμα Comenius. 

Ζητούσε να ετοιμάζουμε σχέδια σχολικών δραστηριοτήτων, μας πρότεινε ακόμη και το απόγευμα να προσέλθουμε για να οργανώσουμε ημερίδα με θέμα τη σχολική βία. Τόλμησε να ανοίξει το σχολείο προς την κοινωνία και να συνεργαστεί σε κοινές δράσεις ακόμη και με τον …ενοχλητικό Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Το κυριότερο «χαλούσε την πιάτσα» και ερχόταν πριν τις 08 το πρωί και έφευγε μετά τις 2 το μεσημέρι.

Ευτυχώς τώρα ήρθε η ώρα του «και ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του»… Ο κύριος αυτός (δήθεν προσοντούχος) θα φύγει και θα γλυτώσουμε.

Ευτυχώς στο σχολείο είμαστε μια παρέα, υπηρετούμε πολλά χρόνια μαζί, γνωριζόμαστε καλά και ήδη, απόλυτα δημοκρατικά και αξιοκρατικά, έχουμε επιλέξει ανάμεσα μας το νέο μας Διευθυντή, ώστε, να χαλαρώσουμε λίγο να ηρεμήσουμε, γιατί αυτή η κατάσταση δεν αντέχεται άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου