Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Οι ομάδες μας στην Γ “ Εθνική

Οι ομάδες μας στην Γ “ ΕθνικήΕθνικός Αγιονερίου- Ορφέας Ελ 3-2: Χαρακίρι από τον διαιτητή
Μόνο έτσι θα μπορούσε να χάσει ο Ορφέας. Ο διαιτητής Καλαϊτζίδης από τη Δράμα, άφησε την ομάδα της Ελευθερούπολης με 8 παίκτες και ήρθαν τα πάνω κάτω στο Β` μέρος. Χαρακίρι με όλη τη σημασία της λέξης.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0, χάρη σε γκολ του Μηλκούδη με κεφαλιά από κόρνερ, στο 10΄, όμως, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ευθυμιάδης έφερε και πάλι το ματς στα ίσια (1-1). Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-2, χάρη σε τέρμα του Φιλιππίδη στο 44’, μετά από απευθείας χτύπημα φάουλ. Στο 55 ο Χαραλαμπίδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα σε φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Ορφέα. Στο 60 αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο
Ευθυμιάδης και η Ελευθερούπολη έμεινε με εννέα παίκτες. Στο 62 ο Γραικός ισοφάρισε σε 2-2. Στο 70 αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Καραβελίδης και ο Ορφέας έμεινε με οκτώ!!! Στην θέση του μπήκε αλλαγή ο Αγαθόπουλος που στην πρώτη φάση, στο 71, δέχθηκε γκολ από τον Γραικό για το 3-2
Εθνικός Αγιονερίου
Καλογεράκης, Μηλκούδης , Μποτζίδης (55΄ Χαιρόπουλος), Μπεχλιβάνης, Αποστολάς, Καρασίμος, Γραικός, Ζενέλ (46΄ Σπάσιτς), Παλιάτσος, Μήτσικας, Σοϊλεμελίδης (46΄ Χασάνογλου).
Ορφέας Ελευθερούπολης
Καραβελίδης, Κεχαγιάς, Φιλιππίδης, Κωνσταντινίδης, Ελευθεριάδης, Σταματόπουλος, Ευθυμιάδης, Παπαδάτος, Οτέμπερης (60 λ.τ. Χριστοδουλίδης), Δουμάνης (70 Αγαθόπουλος), Χαραλαμπίδης.

*Βυζάντιο- Κιλκισιακός 0-2(διεκόπη στο 45`)
Το παιχνίδι εκίνησε κανονικά και το ημίχρονο έληξε με 0-2 υπέρ των φιλοξενούμενων. Οι δύο ομάδες βγήκαν για το 2ο ημίχρονο αλλά ο διαιτητής έδωσε διακοπή καθώς έκρινε ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος για παιχνίδι. Ξαναβγήκε μετά από λίγο, αποφασίστηκε να περιμένουν άλλα δέκα λεπτά αλλά η κατάσταση δεν άλλαξε οπότε δόθηκε οριστική διακοπή. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ το 2ο ημίχρονο, καιρού επιτρέποντος, θα γίνει σήμερα.

Η εικόνα του 1ου μέρους
Στο 6ο λεπτό σουτ του Πτηνόπουλου απέκρουσε ο Μπαντής.
Στο 8 κεφαλιά του Ματεντζίδη στο δοκάρι, σουτ του Μπελίτσα απέκρουσε ο Καραβέλης.
Στο 12 σουτ του Αϊβαζίδη για το 0-1.
Στο 19 σέντρα το Μπελίτσα, κεφαλιά του Ματεντζίδη για το 0-2.
Στο 28 κεφαλιά του Μπρατσιάνι άουτ.
Στο 30 σέντρα του Καπνόπουλου, κεφαλιά του Παντελίδη κόλλησε η μπάλα και χάθηκε ευκαιρία.
Στο 38 σουτ του Πτηνόπουλου έσωσε ο Μπαντής.
Διαιτητές: Βρέσκας, Μαλούτας, Γιάντσης (ΕΠΣ Ημαθίας).
Συνθέσεις
Βυζάντιο
Καραβέλης, Κωνσταντινίδης, Προβατίδης, Αϊβάζης, Παυλίδης, Καπνόπουλος, Πτηνόπουλος, Σπυρίδης, Παντελίδης (44 Τσορμπαντζής), Τσίλογλου, Μπρατσιάνι.
Κιλκισιακός
Μπαντής, Σερταρίδης, Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης, Αμανατίδης, Ματεντζίδης, Αϊβαζίδης, Λογγινίδης, Μπελίτσας.


*Διγενής Λακκώματος- Νέστος 2-4: Μεγάλη ανατροπή μέσα σε 45 λεπτά
Ο Νέστος ήταν καταπληκτικός από το 68` και μετά, πετυχαίνοντας μεγάλη ανατροπή στο Λάκκωμα. Ηταν μια σπουδαία εμφάνιση που έφερε τα πάνω κάτω. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 2ο λεπτό σύγχυση στα καρέ του Νέστου και ο Παπαποστόλου έκανε το 1-0. Στο 9 σουτ του Τζοσκούν απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 10 φάουλ του Τσέκου σε κόρνερ ο Παπαβασιλείου. Στο 12 σε αντεπίθεση, παράλληλη σέντρα του Κωστικίδη και ο Στασινόπουλος σκόραρε για το 2-0. Στο 27 κεφαλιά του Παπαποστόλου μόλις άουτ.. Στο 68 ο Μαχαιρούδης με σουτ μείωσε σε 2-1. Στο 70 ανατροπή του Δεσύλλα και πέναλτι. Στην «βούλα» πήγε ο Μαχαιρούδης για το 2-2. Στο 75 πάσα του Μαχαιρούδη και ο Εμμανουηλίδης έκανε την ολική ανατροπή για το 3-2. Στο 90 αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Κατρανάς. Στο 95 εκτέλεση φάουλ για το Λάκκωμα και όλοι (μαζί και ο τερματοφύλακας) κατέβηκαν στα καρέ του Νέστου. Στην εκτέλεση έδιωξαν οι αμυντικοί και σε αντεπίθεση, ο Τζοσκούν σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 2-4.
**Διαιτητές: Θεοδωρακόπουλος, Δεμερτζής, Χρ. Κεσίσογλου (ΕΠΣ Πέλλας).
Συνθέσεις
Διγενής Λακκώματος
Παπαβασιλείου, Μπίκας (83 Αθανασιάδης), Σπανός, Χότζας, Σαραλιώτης, Γεωργιάδης (71 Σαρβανίδης), Βιτλής , Δραγανίδης, Κωστικίδης (76 Μπόντης), Στασινόπουλος, Παπαποστόλου.
Νέστος Χρυσούπολης
Αμουτζάκης, Γαμβρέλης, Αϊβάζογλου, Ελευθεριάδης (62 Εμμανουηλίδης), Παυλακάκης, Μανούκος (46 Σαρηγιαννίδης), Κατρανάς, Τσέκος, Μαχαιρούδης, Τσομπανόπουλος (41 Δεσύλλας), Τζοσκούν.

*Αρης Ακροποτάμου- Μουδανιά 4-2 : Είχε την τελευταία λέξη

Ο Αρης βρέθηκε να χάνει με 1-0 στις αρχές του β` μέρους αλλά τελικά κατάφερε και έφτασε σε μια δίκαιη- σπουδαία νίκη αν και ισοφαρίστηκε στο 63` με πέναλτι, σ` ένα πολύ καλό παιχνίδι στο β` μέρος.
Στο 50 πλασέ του Αποστόλου και 0-1. Στο 55 ανατροπή του Σεφερίδη στη περιοχή και πέναλτι. Στην εκτέλεση πήγε ο Τσέπα για το 1-1. Στο 58 μπαλιά του Αποστολίδη για τον Σεφερίδη που σκόραρε για το 2-1. Στο 63 ανατροπή του Γεροθανάση από τον Δρούζα και πέναλτι για τους φιλοξενούμενους. Στην εκτέλεση πήγε ο Ταρασίδης που έφερε το ματς στα ίσα, 2-2. Στο 68 τετ-α-τετ του Αποστολίδη έδιωξε ο Ζιρινόγλου, σουτ του Σεφερίδη πάνω στη γραμμή έδιωξαν αμυντικοί. Στο 73 μπαλιά του Αποστολίδη για τον Δούμπλατζη -μόλις είχε μπει αλλαγή –που έκανε το 3-2. Στο 89 πλασέ του Δούμπλατζη για το τελικό 4-2.
**Διαιτητές: Τρακαλιάνης, Καμπούρης, Κρυωνάς (ΕΠΣ Σερρών).
Συνθέσεις
Άρης Ακροποτάμου
Χατζηνικολής, Φίλων, Κάμπατζης, Τσέπα, Σολακίδης, Δρούζας (71 Δούμπλατζης), Σακκόπουλος (82 Σαϊνίδης), Καραγιαννίδης, Σεφερίδης, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης (87 Σάσσος).
Μουδανιά
Ζιρινόγλου, Μπιμπισίδης (75 Αλμανίδης), Ζαμπούρης, Καραγαλής, Ντινιώτης, Κάρτας (80 Μισιρλή Οκ.), Στόικος (65 Μισιρλή), Αποστόλου, Γεροθανάσης, Παναγιωτόπουλος, Ταρασίδης.
Τ. Π
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου