Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΚΠΕ ΛΙΘΑΚΙΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ

  Αγαπητοί  συνάδελφοι,

Σε συνέχεια προηγούμενης επικοινωνίας μας, σας αποστέλλουμε συνημμένα την αίτηση συμμετοχής και το πρωτόκολλο συνεργασίας για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων σχολικών περιβαλλοντικών ομάδων στις δράσεις του Ε.Θ.Δ. : « Το Σεισμικό Τόξο που μας … ενώνει», το οποίο συντονίζει το ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου.
Η διαδικασία αυτή πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 29/11/2013.

Πρόθεσή μας είναι να ενταθεί η προσπάθεια λειτουργίας του δικτύου μετά την ανασυγκρότησή του και την  ανανέωση της Συντονιστικής και της Παιδαγωγικής του Ομάδας το καλοκαίρι που μας
πέρασε.
Προτείνουμε στην ενημέρωση των σχολικών μονάδων σχετικά με τη λειτουργία των Ε.Θ.Δ., οι συνάδελφοι, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την ένταξη τους στο Ε.Θ.Δ.: "Το Σεισμικό τόξο που μας ... ενώνει", να παραπέμπονται για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο στην ιστοσελίδα μας www.kpezakyn.gr ή να επικοινωνούν μαζί μας στο 2695053417.

Βασική προϋπόθεση  είναι οι νέες περιβαλλοντικές ομάδες, οι οποίες ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο, να έχουν καταθέσει περιβαλλοντικό πρόγραμμα, στις οικείες διευθύνσεις, σχετικό με τις
θεματικές ενότητες του Εθνικού Θεματικού Δικτύου : "Το Σεισμικό Τόξο που μας … ενώνει". Οι θεματικές ενότητες περιλαμβάνονται στο θεσμικό πλαίσιο.

Πιστεύουμε ότι η συμβολή σας για επιτυχημένη πορεία του δικτύου είναι καθοριστική.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, με τον κο Βισβάρδη Αναστάσιο στο τηλέφωνο 26950 – 53417 ή μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  kpezakyn@gmail.com  .

Η υπεύθυνη του ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου
ΑΒΟΥΡΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ





«ΤΟ ΣΕΙΣΜΙΚΟ ΤΟΞΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ……ΕΝΩΝΕΙ  –ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου