Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Νέο ραντεβού Αρβανιτόπουλου - Πελεγρίνη

Νέο ραντεβού Αρβανιτόπουλου - Πελεγρίνη
Με τους διοικητικούς υπαλλήλους να έχουν εξαγγείλει νέα 48ωρη απεργία για τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο υπουργός Παιδείας συναντάται σήμερα με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόση Πελεγρίνη.
Νέο ραντεβού στις τέσσερις το απόγευμα, στο υπουργείο Παιδείας, θα έχουν ο υπουργός Κ.Αρβανιτόπουλος με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόση Πελεγρίνη.

Η πρωϊνή τους συνάντηση είχε διάρκεια μιας ώρας, και στη συνέχεια ο κ. Πελεγρίνης αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υπουργού Παιδείας με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τρ. Αλμπάνη ο οποίος αποχώρησε από την συνάντηση χωρίς να κάνει δηλώσεις.Παράγοντες του υπουργείου Παιδείας χαρακτήρισαν τη συνάντηση-διάρκειας μιας περίπου ώρας- εποικοδομητική.

Οι χθεσινές, ξεχωριστές συναντήσεις του κ. Αρβανιτόπουλου με τον πρύτανη του ΕΜΠ Σίμο Σιμόπουλο, τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργο Παναγιωτάκη και τον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Κωνσταντίνο Γάτσιο έγιναν σε εποικοδομητικό κλίμα, αλλά και με τους πρυτάνεις να επισημαίνουν τις δυσλειτουργίες που δημιουργεί το μέτρο της διαθεσιμότητας στα ιδρύματα που διευθύνουν.

Στο μεταξύ, η Ομοσπονδία Διοικητικών Υπαλλήλων Ιδρυμάτων διέψευσε κατηγορηματικά ότι θα υπάρξει συνάντηση με τον υπουργό. «Κανένας διάλογος μέχρι την αναστολή της κοινής υπουργικής απόφασης», ανέφεραν χαρακτηριστικά στελέχη της Ομοσπονδίας. 

Briefing News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου