Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΑΟΚ- Δόξα Δράμας 0-0:Παραιτήθηκε ο Xαραλαμπίδης

ΑΟΚ- Δόξα Δράμας 0-0:Παραιτήθηκε ο Xαραλαμπίδης Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες,  το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη», ο ΑΟΚ δε μπόρεσε να κερδίσει για μια ακόμη αγωνιστική.
Ηταν καλός στα πρώτα 45 λεπτά αλλά στην επανάληψη δεν είχε συνέχεια. Η Δόξα ανέβηκε στην επανάληψη θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ. Ο ΑΟΚ έχασε μια κλασσική ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον Αρτσε. Η Δόξα είχε δοκάρι και μια καλή ευκαιρία στο τέλος. Αυτά σ` ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο.
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης άφησε τον Πρίττα στον πάγκο, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Ξεκίνησε με Γιαννίκογλου στη θέση του τερματοφύλακα.
Δεξιά και αριστερά στην άμυνα, ο Ρεβυθόπουλος και ο Καζαντζίδης. Δύο στόπερ ο Χόρτσας με τον
Πόπτση. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, δυο ανασταλτικοί μέσοι ο Γκαρακλίδης και ο Ντουτσαρίδης. Ο Αρτσε ελεύθερος στον κάθετο άξονα.
Στην επίθεση ο Αλεξίου και πλάγιοι στην μεσοεπιθετική γραμμή ο Καπνίδης με τον Κουρέλλα. Από την άλλη πορτιέρο ο Δαύκου. Στην άμυνα δεξιά ο Μπέκα, αριστερά ο Μπουτζίκος. Στόπερ ο Μιλένκοβιτς με τον Κίκοφ. Στη μεσαία γραμμή, αμυντικοί μέσοι ο Στόικος με τον Βλασόπουλο. Ο Ρούτσης ελεύθερος στον κάθετο άξονα. Πλάγιοι ο Χιντασέλι και ο Στόικος. Μπροστά ο Ετόφ.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΚ έχασε την κλασσική ευκαιρία να προηγηθεί με τον Αρτσε.
Είχε διάθεση και σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο, προσπάθησε σε μεγάλο βαθμό. Η Δόξα μετά το 30` φάνηκε επιθετικά στο παιχνίδι.
Η πρώτη κίνηση από τον πάγκο ήταν ο Πάλλας που πήρε τη θέση του Καπνίδη στα πλάγια. Στη συνέχεια ο Ντομί πήρε τη θέση του Αρτσε. Περισσότερο γιατί σε δύσκολο τερέν χρειαζόταν ένας παίκτης που θα έτρεχε περισσότερο. Η Δόξα ήταν καλύτερη στις αρχές του β` μέρους. Περισσότερο αποφασιστική και επικίνδυνη. Ο Μαυρίδης ήταν η τρίτη αλλαγή από τον πάγκο στη θέση του Αλεξίου. Πήγε στα πλάγια και ο Πάλλας στη θέση του σέντερ φορ. Ο ΑΟΚ δε απείλησε στο δεύτερο ημίχρονο. Κάπου… κόλλησε. Δε βρήκε λύσεις στην επίθεση.
Το φιλμ του αγώνα
10` Κεφαλιά του Πόπτση, ασθενή απόκρουση του Δαύκου.
15` Σουτ Ντουτσαρίδη, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Δαύκου.
19` Σέντρα Κουρέλλα, κεφαλιά Αρτσε από πολύ κοντά, η μπάλα αουτ. Η πρώτη κλασσική ευκαιρία.
36` Ο Κάσσος απειλεί με σουτ την εστία του Γιαννίκογλου.
55` Ο Κάσσος με σουτ σημαδεύει το κάθετο δοκάρι. Η μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους.
62` Σουτ του Στόικου μέσα από την περιοχή, η μπάλα άουτ.
89` Κεφαλιά του Μουδούρογλου , ελάχιστα άουτ.
Ο διαιτητής Τεβεκέλης του συνδέσμου Μακεδονίας , έδειξε κίτρινες κάρτες στους: Κουρέλλα, Ντομί, Στόικο.
Αποβλήθηκε από τον πάγκο στο 75` ο Γιώργος Παπανδρέου, για διαμαρτυρία.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.
ΑΟΚ: 32 Γιαννίκογλου, 5 Πόπτσης, 10 Αρτσε, 19 Ρεβυθόπουλος, 89 Γκαρακλίδης, 92 Αλεξίου, 24 Καζαντζίδης, 17 Καπνίδης, 4 Χόρτσας, 88 Κουρέλλας.
Αλλαγές
46` Πάλλας στη θέση του Καπνίδη.
52` Ντομί στη θέση του Αρτσε.
65` Μαυρίδης στη θέση του Αλεξίου.
Δόξα Δράμας: 1 Δαύκου, 5 Κίκοφ, 6 Κάσσος, 8 Στόϊκος, 10 Ρούτσης, 14 Βλασόπουλος, 15 Μπουτζίκος, 17 Μιλένκοβιτς, 26 Χιντασέλι, 27 Μπέκα, 89 Ετόφ.
Αλλαγές
84` Κυριακίδης στη θέση του Χιντασέλι
88` Μουδούρογλου στη θέση του Κάσσου
*Παραιτήθηκε ο Χαραλαμπίδης που είπε ότι έγιναν εγκλήματα στην ομάδα
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης παραιτήθηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα, αφήνοντας αιχμές για πολλά πράγματα που έγιναν στην ομάδα.
*Απόστολος Χαραλαμπίδης: « Ηταν ένα παιχνίδι που το θέλανε πολύ και οι δυο ομάδες.
Εχουμε μείνει και οι δυο πολύ πίσω βαθμολογικά. Έγινε ένα πολύ δυνατό ματς και οι παίκτες μου προσπαθήσανε σε μεγάλο βαθμό. Δεν έχω κανένα παράπονο.
Από την πλευρά μου, θέλω να δηλώσω την παραίτηση μου. Έκανα μεγάλη προσπάθεια εδώ και δυο μήνες. Δυστυχώς πληρώνουμε τα εγκλήματα που έγιναν πάνω στην ομάδα, από κάποιους ανθρώπους. Η ομάδα στα 3 τελευταία παιχνίδια έχει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Δεν έχουν κάποιοι υπομονή. Οι ομάδες αγοράζουν παίκτες, εδώ έγιναν άλλα πράγματα. Εγώ είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της Καβάλας.
Είναι μεγάλη ομάδα αλλά δεν πίστευα ότι θα βρω αυτό το κλίμα εδώ πέρα η αυτό το έγκλημα που έχει γίνει. Ο κ. Τσάκας προσπαθεί πάρα πολύ για την ομάδα αλλά σίγουρα ήταν πολύ λάθος ο προγραμματισμός. Ηταν… έγκλημα. Το πληρώνει ο ΑΟΚ και ο κόσμος. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου. Δεν ξέρω ποιος έκανε τα εγκλήματα. Δεν είμαι μάγος αν κάποιο δε μπορούν να κάνουν υπομονή. Δεν με αφήσανε κάποιοι. Ήμουν αποφασισμένος να φύγω, ακόμη και με νίκη με τη Δόξα Δράμας».
*Κώστας Βασιλακάκης: « Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι από πλευράς ποιότητας. Ηταν δυνατό, με πολλές μονομαχίες. Δε βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος. Θέλαμε και οι δυο ομάδες τους βαθμούς της νίκης. Ερχόμασταν απ` όχι καλά αποτελέσματα. Η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε από την αρχή της χρονιάς. Το παιχνίδι έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες. Στο β` μέρος ήμασταν πολύ αποφασιστικοί και χάρηκα τα παιδιά».
*Βλάσης Τσάκας: « Να σταματήσουν τα τζάκια στη διαιτησία»
Δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου έκανε και ο Βλάσης Τσάκας που τα ρίξε στη διαιτησία ενώ σήμερα θα αποφασιστεί αν γίνει δεκτή η παραίτηση Χαραλαμπίδη: « Δεν μπορώ επειδή είμαι καλός παίκτης στο πόκερ, να παίζω με σημαδεμένη τράπουλα. Δε μπορεί να έρχεται εδώ ο κάθε τυχάρπαστος και στην κυριολεξία και στις δυο τελευταίες αγωνιστικές οι διαιτητές να διαμορφώνουν αποτέλεσμα. Επέτρεψε ένα παιχνίδι, χωρίς μια κόκκινη. Τα τζάκια όπως πρέπει να σταματήσουν στην πολιτική, πρέπει να σταματήσουν και στους διαιτητές. Όχι ο μπαμπάς διαιτητής και ο γιός διαιτητής. Η Καβάλα θα φτάσει στα άκρα. Αυτά δεν είναι ανθρώπινα λάθη. Αποφάσεις δεν παίρνονται σε μια τέτοια στιγμή. Ο Χαραλαμπίδης είναι ένας από τους καλύτερους ανερχόμενους προπονητές. Το τι θα γίνει θα το δούμε αύριο(σήμερα). Ξαφνικό δεν είναι τίποτα, όταν δεν πάει κάτι καλά».
*Μαραντάς η Καραμπιμπέρης οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Χαραλαμπίδη
Ο Γιώργος Μαραντάς φαίνεται να είναι βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στον πάγκο του ΑΟΚ. Ηταν χθες στο «Ανθή Καραγιάννη». Επίσης βασικός υποψήφιος είναι και ο Νίκος Καραμπιμπέρης που επίσης χθες παρακολούθησε το ματς του ΑΟΚ με τη Δόξα Δράμας.
Γράφει ο Τάσος Πατσίδης
 proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου