Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Παρά λίγο τραγωδία έξω από δημοτικό σχολείο!

Φωτογραφία για Mεσολόγγι: Παρά λίγο τραγωδία έξω από δημοτικό σχολείο!  Χθές το μεσημέρι έξω απο το 2ο δημοτικό σχολείο στο Μεσολόγγι την ώρα που σχόλαγαν οι μαθητές καθαρά απο τύχη δεν είχαμε μια τραγωδία.
Κηδεμόνας που είχε έρθει να πάρει μαθητή κατέβηκε απο το αυτοκίνητο και άφησε μέσα το παιδί του . Ο μικρός πλησίασε το κλειδί της μηχανής και έβαλε μπροστά και το αυτοκίνητο προχώρησε και τράκαρε άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά του.
Όπως αναφέρει το onairnews.gr : «Εκείνη την στιγμή το σημείο ήταν γεμάτο παιδιά και κηδεμόνες και μάλιστα μια μητέρα που είδαμε εμείς πέρασε ανάμεσα απο αυτοκίνητα και δεν την χτύπησε το αυτοκίνητο για εκατοστά.
Η κατάσταση που επικρατεί έξω απο το συγκεκριμένο σχολείο κάθε μέρα είναι λίαν επικίνδυνη, αφού κηδεμόνες ανεβαίνουν με τα αυτοκίνητα τους επάνω στον πεζόδρομο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν
οι μαθητές αλλά και κηδεμόνες που έρχονται να πάρουν τα παιδιά τους. Είναι απίστευτο οτι υπάρχουν κηδεμόνες, οι οποίοι ενώ βλέπουν οτι περνάνε μαθητές αυτοί πατάνε και γκάζι αφού βιάζονται να πάνε σπίτι τους να φάνε.
Σε ερώτηση που κάναμε σε τροχονόμο μας είπε οτι υπεύθυνοι για τον πεζόδρομο ώστε να μπούν μπάρες να μην ανεβαίνουν τα αυτοκίνητα είναι ο δήμος.
Κύριοι του δήμου Μεσολογγίου χθές απο καθαρή τύχη δεν είχαμε κάποιο παιδί χτυπημένο ,μην περιμένετε να γίνει το κακό για να κάνετε κάτι!Αφού κάποιοι κηδεμόνες είναι τελείως ασυνείδητοι και δεν βλέπουν τον κίνδυνο καλά θα ήταν να πάρετε μέτρα εσείς γιατί αν γίνει το κακό τότε εσείς θα είστε υπεύθυνοι! »
xespao

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου