Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ένα ωραίο λαϊκό γλέντι

Ένα ωραίο λαϊκό γλέντιΈνα αυθεντικό πραγματικό λαϊκό γλέντι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου στον περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου της Καλαμίτσας.
Ήταν η 3η συνάντηση συνοικιακών συλλόγων της πόλης, όπου συμμετείχαν χορευτικά συγκροτήματα, από έξι συνοικιακούς συλλόγους.
Κάθε ένα από αυτά χόρεψε για 15 λεπτά, ακολούθησε λαϊκό γλέντι.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη, από νωρίς το απόγευμα. Βοήθησε και το ότι στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, η τελική φάση των αγώνων
μίνι μπάσκετ.
Οργανωτικά υπήρξαν πολλά προβλήματα, που όμως ξεπεράστηκαν κι αν ήταν πολύ ο κόσμος που προσήλθε στην εκδήλωση.
Ο πρόεδρος του συλλόγου που οργάνωσε αυτή τη συνάντηση, Τάσος Κεσόγλου πρόεδρος του συλλόγου Κηπούπολης / Καλαμίτσας, παραπονέθηκε ότι ο Δήμος Καβάλας, χορήγησε μόνο τρία τραπέζια στη διοργάνωση, με αποτέλεσμα όλα τα υπόλοιπα που ήταν απαραίτητα να βρεθούν από άλλους συλλόγους εκτός πόλης.
Μία άλλη ατυχία της διοργάνωσης και το ότι 600 ευρώ χορηγία της περιφερειακής ενότητας Καβάλας για γραφειοκρατικούς λόγους δε θα φτάσουν στους διοργανωτές.
Αφήνοντας στην άκρη αυτά τα προβλήματα όλοι όσοι συναντήθηκαν στο ραντεβού του Σαββάτου διασκέδασαν, γεύθηκαν πολύ όμορφα σουβλάκια, ακομη και χειροποίητα γλυκά, χόρεψαν διασκέδασαν σε μία βραδιά όπου όλα κύλησαν τέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου