Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Independent: «Ο Τσίπρας πιστεύει πως είναι ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου»

O Independent, μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες του πλανήτη, έστρεψε το βλέμμα του στον Αλέξη Τσίπρα... φυσικά για να ειρωνευτεί τις μεγαλοστομίες και τα καραγκιοζιλίκια του Αλέξη...

Ξεκινώντας γράφει ότι «ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε τους όρους διάσωσης και δεσμεύτηκε να δημιουργήσει ένα ευρωπαϊκό κίνημα αντι-λιτότητας» ενώ δεν παραλείπει να αναφέρει ότι «Έχει αναλωθεί στο να κάνει το κόμμα του το σπίτι των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων στην Ελλάδα».

Η συνέχεια είναι ακόμα πιο επικριτική, χαρακτηρίζοντας τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ «φωνακλά κριτικό της αστυνομικής βαρβαρότητας» και υπερτονίζοντας πως «ο κ. Τσίπρας έχει επικριθεί για την παροχή ηθικής υποστήριξης προς τους αναρχικούς, οι οποίοι κατηγορούνται για βίαιες συγκρούσεις με τις αρχές».

Από το άρθρο δεν λείπουν και οι ειρωνικοί συσχετισμοί με τον Ανδρέα Παπανδρέου, σχολιάζοντας πως «Off camera μιλάει για τον εαυτό του ως το νέο Ανδρέα Παπανδρέου, τον σοσιαλιστή ηγέτη του οποίου η επέκταση του κράτους, θεωρείται ως η κύρια αιτία της σημερινής πιθανολογούμενης χρεοκοπίας».

Τέλος καταλήγει: «Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να κάνει το ΣΥΡΙΖΑ, το σπίτι των εργαζομένων του δημόσιου, οι οποίοι αισθάνονται προδομένοι από το ΠΑΣΟΚ και πιστεύει ότι μια νέα εκλογή θα καταστήσει το κόμμα του ως την κύρια φωνή της αριστεράς στη χώρα».

ieffimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου