Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Χωρίς τσίπα ο Τσίπρας



     Στο Alloy fyn park δείχνει να είναι παρκαρισμένος  ο Τσίπρας και παίζει με την τύχη μας.Στο παιχνιδάδικο του Ρέντη μοιάζει να βρίσκεται  και να χτενίζεται στις κούνιες πολύ καιρό τώρα.

Κοροϊδεύει χωρίς τσίπα και φιλότιμο ολόκληρο τον Ελληνικό λαό. Θεωρεί την Ελλάδα παιδική χαρά και με ακροβασίες  και ανέφικτα λόγια επιδιώκει να ξεγελάσει τους πάντες και τα πάντα .Νομίζει ότι απευθύνεται σε νοητικά ανάπηρους και θα τους εξαπατήσει ξανά.

Ενώ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να σχηματισθεί κυβέρνηση, κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού και με κούφια συνθήματα που σκάνε σαν πυροτεχνήματα, θέλει να ξαναπάμε σε εκλογές για να ανέβει και άλλο και δεν τον ενδιαφέρει πού θα οδηγήσει τη χώρα μας, που βρίσκεται εξ αιτίας αυτού και κάποιων άλλων(Καμμένου) σε οριακό σημείο.

Με ψέματα και χίμαιρες κινείται στη σφαίρα του εξωπραγματικού και δημαγωγεί σε βάρος όλων μας  κάνοντας αβέβαιο το σήμερα και το αύριο.
 Όμως ήδη ξεσκεπάζεται και αποκαλύπτεται ότι παίζει με την νοημοσύνη μας, αντιγράφοντας άλλους λαϊκιστές του παρελθόντος που βούλιαξαν την πατρίδα μας.

Στο τέλος όμως θα τον αποσύρει ο Ελληνικός λαός στα αποδυτήρια,  γιατί είναι επικίνδυνος να βρίσκεται εντός αγωνιστικού χώρου,αφού το παιχνίδι του είναι άκρως επικίνδυνο για τη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου