Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Μήνυμα Σαμαρά στην Τουρκία για τους λαθρομετανάστες


Ο Αντώνης Σαμαράς, επισκέφθηκε σήμερα στο στρατιωτικό φυλάκιο Γέφυρας Κήπων και στο Τελωνείο Κήπων και έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Κάποιοι λένε ότι εδώ τελειώνει η Ελλάδα. Εμείς λέμε ότι από εδώ ξεκινάει η Ελλάδα. Και από εδώ ξεκινάει και η Ευρώπη. Γιατί και αυτή η γέφυρα είναι, πράγματι, γέφυρα φιλίας και συνεργασίας. Και θα πρέπει να το έχουμε πάντα υπόψιν μας.
Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει, όμως, και ο γείτονας να έχει υπόψιν του ότι έχουμε πρώτη προτεραιότητά μας την ασφάλεια και την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης.
Και, επομένως, δεν πρόκειται να δεχθούμε – και ας πάει αυτό το μήνυμα παντού – να συνεχισθεί αυτή η απίστευτη διαδικασία με τους δουλεμπόρους. Τους κηρύσσουμε πόλεμο. Και να το ξέρουν.
Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η απελπιστική κατάσταση σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας με τη
λαθρομετανάστευση. Και ο καθένας θα πρέπει να πάρει, σε αυτήν εδώ τη γέφυρα φιλίας και συνεργασίας, έντιμα, το μήνυμά μας».
Εξάλλου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εμείς δώσαμε ένα σχέδιο στον ελληνικό λαό. Είναι η τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου και θέλω να το πω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ.
Ανάπτυξη και θέσεις εργασίας, με σταθερότητα γίνεται. Με ακυβερνησία δεν γίνεται.
Ασφάλεια για τον πολίτη – που την υποσχέθηκα – με σταθερότητα, γίνεται. Με ακυβερνησία δεν γίνεται.
Ευρωπαϊκή πορεία για το μέλλον των παιδιών μας, με σταθερότητα γίνεται. Με ακυβερνησία δεν γίνεται.
Είμαι σίγουρος ότι η καθεμιά και ο καθένας θα κάνουν την καλύτερη επιλογή για την Πατρίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου