Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Οι αλαζόνες Τσίπρας και Καμμένος οδηγούν τη χώρα σε περιπέτεια

Ο ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές έστειλε ένα βασικό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες: ότι δεν αντέχει άλλο το μνημόνιο.
Έδωσε και μια σαφή εντολή: να συνεργαστούνε οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου για να βγάλουν, όλοι μαζί, τη χώρα από το αδιέξοδο.
Θα περίμενε κανένας αυτή η εντολή να γίνει σεβαστή.
Όμως, από το βράδυ των εκλογών, εμβρόντητοι παρακολουθήσαμε όλοι, τους κυρίους Τσίπρα και Καμμένο, που επιβραβεύτηκαν γενναιόδωρα στις εκλογές, να επιδίδονται σε έναν διαγωνισμό αμετροέπειας και αλαζονείας.
Από την πρώτη ημέρα έγινε σαφές, ότι...
τα μυαλά τους φούσκωσαν επικίνδυνα, και μεθυσμένοι από την επιτυχία τους ήθελαν ή να επιβάλλουν τους όρους τους ή να προκαλέσουν νέες εκλογές, επειδή ευελπιστούν να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τις δυνάμεις τους.
Έτσι τορπίλισαν κάθε λύση που θα μπορούσε να αποτρέψει την επερχόμενη ακυβερνησία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Στις ημέρες που μεσολάβησαν  από τις εκλογές είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε και  μερικά από τα σχέδιά τους που εντέχνως είχαν αποκρύψει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Αίφνης ακούσαμε τα μαθήματα ..υψηλής τραπεζικής του  κ. Στρατούλη.
Μείναμε άναυδοι από την πρόταση για ….αύξηση των δημοσίων εσόδων του κ. Γλέζου.
Εντυπωσιαστήκαμε από την διευκρίνιση του κ. Δραγασάκη για τη διαφορά μεταξύ «πολιτικής καταγγελίας» του Μνημονίου και «μονομερούς καταγγελίας».
Εκείνο που καταλάβαμε είναι ότι ΣΥΡΙΖΑ τελικά δεν θα …καταγγείλει μονομερώς το Μνημόνιο, αλλά θα το επανεξετάσει. Περίπου όπως είχε διώξει και τις «Βάσεις του Θανάτου» ο αείμνηστος Α. Παπανδρέου!
Ύστερα διαβάσαμε και τα πρακτικά  και είδαμε την έπαρση με την οποία ο νεαρός Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνονταν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Εξεστι Κλαζομενίοις…»
Από την άλλη ο νεόκοπος αρχηγός των ΑΝΕΛ συνέχισε την πεπατημένη.
Αφού αυτογελοιοποιήθηκε, όσο κανένας άλλος αρχηγός, με τα non-paper που παρέδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έφτασε στο  σημείο αυτός που κατηγορούσε τους άλλος για εξουσιομανία, να …απαιτήσει να γίνει Πρωθυπουργός!
Πρωθυπουργός ένας πολιτικός που δεν δίστασε να κατηγορήσει για πλαστογραφία ακόμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να δικαιολογήσει την ασυνέπειά του.
Ο άνθρωπος είναι,  ένας λίαν  επικίνδυνος αμετροεπής τυχοδιώκτης που διψά για εξουσία.
Και προκειμένου να ικανοποιήσει την ακόρεστη φιλοδοξία του δεν σταματά μπροστά σε τίποτα! Μετέρχεται κάθε μέσου!
Η πατρίδα μας εξαιτίας αυτών των δυο θα διέλθει  έναν εφιαλτικό μήνα με τις Κασσάνδρες να προβλέπουν τα χειρότερα  και τα κοράκια να κάνουν πρόβες εφόδου.
Ας ελπίσουμε ό,τι θα επικρατήσει ψυχραιμία και θα πρυτανεύσει η λογική.
Ας ελπίσουμε….
Αδέξιος Δεξιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου