Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Μας έζωσαν τα φίδια.

 Λάβαμε το πάρακατω επώνυμο e mail και το δημοσιεύουμε 

                                                                   
 Αγαπητοί
Το λυκειο Νικησιανης, πρώην λύκειο δημου Παγγαιου εχει τις εγκαταστασεις του στον Αγιο Χριστοφορο εδω και 13-14 χρονια.
Η κατασταση των εγκαταστασεων και του χωρου εχει βελτιωθει αρκετα απο τοτε, αλλά αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να παραμεληθει.
Τωρα επι του θεματος, την ανοιξη βγαινουν τα χορτα και επειδη το λυκειο ειναι σε ενα τεραστιο οικοπεδο δεν ειναι ολο τσιμεντοποιημενο. Ετσι καθε ανοιξη, καλοκαιρι γεμιζει ο τοπος χόρτα. Καθε χρονο ερχονταν, τουλαχιστον μεχρι περυσι, τα "μηχανακια" και δυο-τρεις φορες τα καθαριζαν.

Φετος ομως μπηκαμε μαϊο και τα χορτα ζωσαν το περιβολο. Μετα απο σύσταση στο λυκειαρχη και στο τοπικο γραμματεα του δημου, διοτι πρωτοβουλιες ουδεις
αναλαμβανει, ηρθε το πολυμηχανημα του δήμου μετα απο καιρο, πριν τρεις βδομαδες, και καθαρισε ενα μερος. Αυτο ομως ούτε κοντα στα κτιρια μπορει να πλησιασει ουτε να κανει και πολλα.  Επανηλημενη αναφορα στο γραμματεα και ως αλλος βαραβας αναφερει οτι εγω τι να κανω.
Εν τελη, επειδη εδω μας δινετε ενα βήμα  θελω να δειξω τη κατασταση του χώρου που δεν φέρνει και πολύ απο δημόσιο κτίριο που λειτουργει σχολείο. Τα χορτα εχουν φτασει στο υψος ενος ανθρωπου και μπορουν να κρυψουν και αγριμια...
Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια δημοσιοτητα.
Και επισυνάπτονται οι παρακάτω πρόσφατες φωτογραφίες από τον προαύλιο χώρο  του λυκείου:






σεβόμενοι την παράκληση του αποστολέα:
παρακαλω να μην αναφερθει δημοσια το ονομα μου μιας και δεν εχω καμια ορεξη να ασχοληθουν μαζι μου οι τυχον κακοηθεις που υπαρχουν συνδημοτες.

δεν δημοσιεύουμε το όνομα γιατί γνωρίζουμε πλήρως και από πρώτο χέρι το τίμημα που πληρώνουν οι " ενεργοί δημότες ".

Υ.Γ.

Σίγουρα θα ακούσουμε πολλές δικαιολογίες , για έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού για προγραμματισμό κλπ
 Εμείς για μια φορά θα σας πούμε ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ γιατί κύριοι τις προτεραιότητες σας τις ξέρουμε και τις βλέπουμε κάθε μέρα, πρώτα το βόλεμα ημετέρων και τη ψηφοθηρία σας π.χ. στην κάθοδο της Νικήσιανης  μέρες τώρα βλέπουμε να κόβουν τα χόρτα σε ρυθμούς χελώνας αντί αρχίσουν από τους χώρους ανάγκης αλλά ξεχάσαμε ότι οι μαθητές Λυκείου ακόμα δεν ψηφίζουν.

Και επειδή θα μας πείτε εμπαθείς εμείς σας θυμίζουμε και το άλλο Ευτράπελο της διοίκησης σας που αποδεικνύει ότι πλέον ο Δήμος έχει μετατραπεί σε μία απέραντη  Παιδική χαρά ντροπής.
Κουρεύεται το χώμα τον Νοέμβριο με Ο βαθμούς και όταν τα χόρτα στα προαύλια στα σχολεία τον Μάη ξεπερνούν το 1,5  μέτρο
χέσε ψηλά και αγνάντευε! 

Αναρτήθηκε από dimotis-paggeou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου