Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

"Κλείδωσε" η επιστροφή της Ντόρας στη ΝΔ - Το δύσκολο κάνει ακόμα ο Καρατζαφέρης

Ζήτημα χρόνου θεωρείται πλεον η επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ. Ολα δείχνουν ότι η συμφωνία με τον Αντώνη Σαμαρά έχει "κλείσει". Ενας από τους βασικούς όρους που έθεσε η κα Μπακογιάννη ήταν η σαφής φιλελεύθερη στροφή του κόμματος.
Ίσως γι' αυτό κάποιοι άκουσαν τον κ.Σαμαρά στην Κ.Ο. του κόμματος να κάνει αναφορά σε μέτωπο φιλελεύθερων δυνάμεων τονίζοντας πως οι δυνάμεις που πιστεύουν σε αυτές τις ιδέες ολοένα γίνονται περισσότερες.

Με το Γιώργο Καρατζαφερη ακόμα δεν έχει υπάρξει επαφή. Και ίσως τα σημεία επαφής να μην είναι τόσα πολλά. Από τη ΝΔ θεωρούν ότι οι αξιώσεις που προβάλλει είναι πολλές και για να βρεθεί κοινός τόπος πρέπει και οι 2 πλευρές να ρίξουν νερό στο κρασί τους.

Είχαμε βέβαια και την σαφή τοποθέτηση του ίδιου του Γ. Καρατζαφέρη με παρέμβασή του στον σταθμό “Τηλεάστυ” όπου φάνηκε να μην διατίθεται να επιστρέψει στην Ν.Δ.
“Είμαι αποφασισμένος να δώσω σκληρή μάχη, και όπως έχτισα το κόμμα το 2000 μόνος μου, ένας εγώ, κι εσείς ήρθατε δίπλα ο ένας στον άλλο, θα το ξαναχτίσω σήμερα το κόμμα, και θα είναι νικηφόρο το αποτέλεσμα” είπε ο Γ. Καρατζαφέρης

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου