Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Επίθεση ΝΔ προς Τσιπραμμένους ΚουΚουΕδες

Λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές η ΝΔ εντείνει τις προσπάθειές της που φαίνονται να αποδίδουν όσον αφορά την επιστροφή ψηφοφόρων από αριστερά και δεξιά. Προκειμένου να αφυπνίσει τον κόσμο έδωσε στη δημοσιότητα δηλώσεις τόσο του Προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», που αποδεικνύουν την πολιτική του ανεπάρκεια, όσο και στελεχών από το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ που θέτουν την παραμονή μας στο ευρώ υπό αμφισβήτηση.

«Ο κ. Καμμένος, λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές, αποκαλύπτει ότι το κόμμα του δεν έχει πρόγραμμα για την παιδεία, αφού όπως υποστηρίζει αυτό «είναι μία πολυτέλεια αυτή τη στιγμή» αναφέρουν στελέχη της ΝΔ και σημειώνουν τα όσα είπε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το επίμαχο θέμα στον «ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου με τις απίστευτες δηλώσεις Καμμένου].

«Να σας πω εξειδικευμένα θέματα σε δυο μήνες κόμμα όταν έχουμε την πατρίδα μας που παραδίδεται δεν θα το κάνω, γιατί δεν είμαι έτοιμος να το κάνω. Σας το λέω ξεκάθαρα… Είναι μία πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να απαντήσω για έναν πρόγραμμα, για την παιδεία όταν παραδίδεται η χώρα…Δεν έχει βγει το πρόγραμμα της παιδείας γιατί δεν έχει βγει σε διαβούλευση ακόμα. Δεν είμαι ειδικός να σας το πω αυτή τη στιγμή.

Σας λέω όμως ότι το πρόγραμμα για την παιδεία, το πρόγραμμα για ειδικούς τομείς που αναφέρονται στον τουρισμό θα βγει τις επόμενες ημέρες. Στην υγεία χρειάζεται να συγκεκριμενοποιηθεί. …. Τα παιδιά μου πάνε σε ιδιωτικό σχολείο. Γιατί έχω τη δυνατότητα να πάνε» είχε πει ο Πάνος Καμμένος στην διαδικτυακή εκπομπή

Επίσης στην ΝΔ επισημαίνουν και τα όσα είπε και ένα ακόμα στέλεχος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» .

«Ο κ. Μαρκόπουλος ομολογεί ότι το κόμμα του μπορεί να συνεργαστεί ακόμα και με το ΚΚΕ. Δηλαδή, με το κόμμα που θέλει τη χώρα εκτός της Ευρώπης και μπαίνει εμπόδιο σε κάθε μεταρρυθμιστική αλλαγή»

Στο γαλάζιο στόχαστρο μπαίνουν και στελέχη του ΚΚΕ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας δηλώσεις που έχουν κάνει κατά την προεκλογική περίοδο
.
«Ο κ. Παφίλης (ΚΚΕ) καλεί το λαό να αγνοήσει την απόφαση του… λαού (!) και να μην δεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών καλώντας τον κόσμο «πριν καν ορκιστεί η καινούρια Κυβέρνηση να βγει στο δρόμο…».

Ο κ. Τσίπρας, προαναγγέλλει παραβίαση του Συντάγματος λέγοντας ότι: «τη διερευνητική εντολή δεν θα την επιστρέψω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…»

Ο κ. Θεωνάς, επίσης από το ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζει ότι τους είναι αδιάφορο αν η χώρα φύγει από το ευρώ λέγοντας ότι: «καμία θυσία για το ευρώ…».

Η κ.α. Σπανού, επίσης από το ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ότι δεν θα μείνουμε στο ευρώ με όποιο κόστος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου