Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Οι «τσαμπουκάδες» του Αλέξη δεν πέρασαν στην Ευρώπη

[Και φυσικά κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να πει ότι το ταξίδι ήταν επιτυχημένο "γιατί έδειξε τσαμπουκά στους Ευρωπαίους και τους τα είπε μέσα στις χώρες τους", μιας και ο Τσίπρας ήταν εκείνος που πριν ξεκινήσει από εδώ,  ζητούσε ραντεβού από τον Ολάντ που τον έφτυσε και από τους Γερμανούς σοσιαλδημοκράτες που τον δέχτηκαν 5 λεπτά για να του πούνε ότι λέει βλακίες. Οι "τσαμπουκάδες" ήρθαν μετά τα φτυσίματα και είναι αποτέλεσμά τους.
 
Φυσικά ο κάφρος θα πει καλά τους έκανε ο Αλέξης, γιατί ο λαός έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο παράκρουσης που προτιμάει βοήθεια από τους Τούρκους παρά από τους Ευρωπαίους. Γιατί έτσι τον έμαθαν και σε αυτό φέρει ευθύνη διαχρονικά και η ΝΔ. Έμαθαν το λαό να μην αντέχει να κοιτάξει στον καθρέφτη και να δει τα λάθη του. Έκαναν το λαό να νομίζει ότι οι πάντες δικαιούνται τα πάντα, από iphone μέχρι 1 μήνα διακοπές, κάτι που δεν ισχύει πουθενά στον κόσμο... ]
Προσγειώθηκε στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διήμερη περιοδεία του σε Παρίσι και Βερολίνο. Οι ευρωπαίοι ηγέτες αναγνωρίζουν ότι απαιτείται χαλάρωση του Μνημονίου αλλά σε καμία περίπτωση δεν γίνεται δεκτή η ακύρωσή του ή η μονομερής καταγγελία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου