Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ομοβροντία οι απειλές, αλλά ο λαός δεν ..χαμπαριάζει !

Τσίπρας: δεν πάω στη σύσκεψη
Καμμένος: δεν μιλάμε με τη ΝΔ
Οι απειλές για έξοδο από το Ευρώ, την Ευρωζώνη και την Ε.Ε. δίνουν και παίρνουν. Δεν υπάρχει Ευρωπαίος αξιωματούχος, που να μην προετοιμάζει για "Αλβανοποίηση".

"Προειδοποίηση και από το Eurogroup", "Κίνδυνος για την οικονομία", "Ακρόπολη Αντίο" κλπ, είναι συνηθισμένοι τίτλοι. Κι όμως! Ο Ελληνικός λαός, δείχνει να αγνοεί πλήρως όλες τις προειδοποιήσεις, από όπου κι αν προέρχονται και επιζητά την... καταγγελία των συμβάσεων και την άμεση κατάργησή τους.

Το κακό είναι, ότι οι πολιτικές δυνάμεις που υπόσχονται την καταγγελία, λεονταρίζουν. Κάνουν σαν τα σκυλιά που γαβγίζουν από μακριά κι όταν πλησιάζουν βάζουν την ουρά στα σκέλια.
Άρα, το μόνο που μόνο που μένει, είναι να δώσει ο λαός ξεκάθαρη εντολή, με πολύ μεγάλη πλειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ ή στον Καμμένο, να εφαρμόσουν στην πράξη τις "καταγγελίες".
Να δώσει διακόσιους βουλευτές στον Τσίπρα στις 17 Ιουνίου, ούτως ώστε, πρωί πρωί με τη δροσούλα, στις 18 Ιουνίου, να καταγγείλει τα μνημόνια, να διαγράψει μονομερώς το χρέος και να κάνει όλα τα ηρωικά που υπόσχεται.
Μπορεί όντως να υπάρχει άλλος δρόμος, μπορεί όντως να μπλοφάρουν οι Ευρωπαίοι.
Μπορεί να μπλοφάρει ο Τσίπρας και να μην κάνει τίποτε, παρά μια τεράστια κωλοτούμπα και να το γυρίσει το κλαρίνο κι αυτός σε επαναδιαπραγμάτευση, σωστό timing κλπ.
Δεν μένει παρά να το δούμε.
Το χρωστάμε στην ιστορία. Αν δεν το ζήσουμε, θα μείνουμε με την απορία: τι θα γινόταν αν τους αγνοούσαμε όλους;
Επομένως, επειδή το μήνυμα του λαού είναι σαφές και συνεχίζει να είναι αντιμνημονιακό, κανείς Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης δεν δικαιούνται να παλεύουν να κάνουν κυβέρνηση, με τη λογική του ότι θα καταστραφούμε αν απομονωθούμε.
Ας το δοκιμάσουμε. Και γαία πυρί μιχθήτω !

http://taxalia.blogspot.com/2012/05/blog-post_7822.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου